Α. Λατινοπούλου για μεταναστευτικό: «Η Ευρώπη που ξέρουμε χάνεται και ασχολούμαστε με χάρτινα καλαμάκια και πράσινα άλογα»

«Καλώ την Ε.Ε. να νομολογήσει»

Must Read

Μέσα από την πρώτη ομιλία της στο Ευρωκοινοβούλιο η Αφροδίτη Λατινοπούλου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο ζήτημα του μεταναστευτικού, τονίζοντας: «Στο πλαίσιο αυτό καλώ την Ε.Ε. να νομολογήσει, πως όποιος προσπαθεί να εισβάλει παράνομα στα εδάφη της, θα χάνει για ΠΑΝΤΑ το δικαίωμα ασύλου. Όποιος κατορθώνει να περάσει παράνομα, θα συλλαμβάνεται και θα κρατείται σε κλειστά κέντρα ως την απέλασή του». Και στην συνέχεια η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, σημείωσε: «Η Ευρώπη που ξέρουμε χάνεται και μεις ασχολούμαστε με χάρτινα καλαμάκια και “πράσινα” άλογα. Καιρός να ξυπνήσουμε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This