Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικες ξυλοφόρτωσαν 13χρονη, την κράτησαν όμηρο και την ανάγκασαν να κάνει χασίς

Την απείλησαν πως αν μιλήσει στην μητέρα της ή στην Αστυνομία «θα τη βρουν νεκρή»

Must Read

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τα όσα εφιαλτικά βίωσε μία 13χρονη μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη, στα χέρια ανήλικων κοριτσιών, που την έδειραν, την κράτησαν όμηρο και μάλιστα την ανάγκασαν να καπνίσει τσιγάρο με χασίς.

«Στην ουσία είναι σχεδόν χωρίς λόγο ότι έγινε. Με τις δύο κοπέλες γνωρίζονταν, με τις άλλες δύο καθόλου. Η μία κοπέλα διατηρούσε σχέση με ένα αγόρι, είχαν χωρίσει και η κόρη μου έτυχε να είναι στην ίδια παρέα και άρχισαν οι διαμάχες», περιέγραψε αρχικά η μητέρα της 13χρονης και συνέχισε:

«Η κόρη μου είχε κλείσει ραντεβού με την άλλη κοπέλα, μέσω των social media. Αυτό το ραντεβού το είχε κλείσει, αφού μεσολάβησε μια τρίτη κοπέλα. Βρέθηκαν με την πρώτη κοπέλα και άλλη μία, είχαν λύσει ειρηνικά το θέμα και ετοιμαζόταν να πάει στο δεύτερο μάθημα στο σχολείο. Η κοπέλα που μεσολάβησε, καθώς η κόρη μου δεχόταν μηνύματα στο Instagram από την άλλη κοπέλα και δεν απαντούσε, της είπε ότι εκείνη ήθελε να μιλήσουν για να λύσουν την παρεξήγηση, για αυτό και δέχθηκε να συναντηθούν».

«Την έβαλαν να γονατίσει, να ζητήσει συγνώμη»

Όπως εξήγησε η γυναίκα, η κόρη της έχασε τις αισθήσεις της από τον ξυλοδαρμό, ενώ δέχτηκε απειλές, ώστε να μην πει σε κανέναν τα όσα έγιναν.

«Την έβαλαν να γονατίσει, να ζητήσει συγγνώμη για κάτι και αφού ζήτησε συγγνώμη και σηκώθηκε η κόρη μου, η τρίτη κοπέλα, η μεσολαβήτρια για το ραντεβού, τύλιξε τα μαλλιά της κόρης μου γύρω-γύρω στα χέρια της, την έριξε κάτω και την χτυπούσε με μπουνιές στο κεφάλι και στην κοιλιά. Έχασε τις αισθήσεις της η κόρη μου και όταν επανήλθε εκείνη της είπε της κόρης μου “άντε και την άλλη φορά νεκρή”», επεσήμανε η μητέρα του παιδιού και συμπλήρωσε:

«Δεν ξέρω ποια στιγμή ακριβώς, αλλά μια τέταρτη κοπέλα, που για πρώτη φορά έβλεπε η κόρη μου, ακούστηκε να λέει “έρχεται το τσιγαράκι” (σημ: τσιγάρο με χασίς). Η κόρη μου έκανε 2-3 τζούρες και τους είπε “το έκανα το τσιγάρο, θέλω να φύγω”. Κράτησαν την κόρη μου ως όμηρο και κάθε φορά που ζητούσε να φύγει, την χτυπούσαν στο πρόσωπο και η κοπέλα αυτή της είπε “πρέπει να μου δώσεις 5 ευρώ για το τσιγάρο”. Η κόρη μου δεν είμαι σίγουρη αν είχε δοκιμάσει μέχρι τότε κανονικό τσιγάρο, όχι ινδική κάνναβη».

Μάλιστα, ο εφιάλτης για το παιδί δεν τελείωσε εκεί, αφού οι ανήλικες φαίνεται πως το απείλησαν. «Αν το πεις στην μανούλα σου ή σε κανέναν μπάτσο θα σε βρουν νεκρή” τη είπαν. Κάποια κορίτσια από αυτά ήταν 15 – 16 ετών. Συνελήφθησαν όλα την επόμενη ημέρα, αλλά αφέθηκαν ελεύθερα», τόνισε η γυναίκα και κατέληξε:

«Δεν έχει πάει στο σχολείο από τότε. Ακόμη δεν έχουμε κάνει την εξέταση την ιατροδικαστική, γιατί δεν αισθάνεται καλά το παιδί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This