Υπόθεση Γλυφάδας: Επέστρεψε στο σχολείο η 14χρονη μαθήτρια – «Δεν μπορεί να το αφήσει πίσω της», εξηγεί ο πατέρας της

«Ήταν δυνατό χτύπημα, έχουμε αποσυντονιστεί»

Must Read

Στο σχολείο επέστρεψε η 14χρονη μαθήτρια που δέχτηκε βάναυση επίθεση από συνομήλικές της στη Γλυφάδα, προκαλώντας ανατριχίλα στο πανελλήνιο. Είχε προηγηθεί διαδικτυακό κάλεσμα, από αμέτρητους εφήβους, που με βιντεάκια και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστήριζαν την κοπέλα και την προέτρεπαν να συνεχίσει την ζωή της.

«Το παιδί με τις όποιες δυσκολίες προσπαθεί και πάλι να ενταχθεί στο σχολικό περιβάλλον, στην κανονικότητά της, στα μαθήματα, στις δραστηριότητές της. Όλα κύλησαν βατά χθες, είχε φροντίσει και το σχολείο, οι καθηγητές, η ψυχολόγος, η κοινωνική λειτουργός, να βρει ένα περιβάλλον. Οι συμμαθητές της την ”αγκάλιασαν”. Δόξα το Θεό κύλησαν όλα καλά, ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι οι ημέρες, να μπορεί να ενταχθεί ξανά και να ηρεμήσει», ανέφερε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο πατέρας της 14χρονης σε τηλεοπτική εκπομπή και συνέχισε:

«Δεν μπορεί να το αφήσει πίσω της. Είναι τέτοιες οι εξελίξεις που πρέπει να το συζητάει. Είναι δυναμικό το θέμα, αναγκάζεται να το συζητάει, αφού είναι και σε προανακριτική κατάσταση η υπόθεση. Από την άλλη θέλει να το αφήσει πίσω, να προχωρήσει. Η αλήθεια είναι τα παιδιά περνάνε πολλές ώρες στα social media. Παρότι η προτροπή των παιδοψυχολόγων είναι να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατόν, δεν είναι εύκολο, είναι εθισμός για τα παιδιά. Προσπαθούμε κι εγώ και η σύζυγος να είναι λίγες οι ώρες. Αναγκάζεται πλέον να τα βλέπει τα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Σε ερώτηση για την ψυχολογία της οικογένειας, ο πατέρας επεσήμανε πως όλα τα μέλη προσπαθούν να το ξεπεράσουν. «Όλη η οικογένεια προσπαθούμε να λάβουμε την υποστήριξη που χρειαζόμαστε. Ήταν δυνατό χτύπημα, έχουμε αποσυντονιστεί. Ήταν δύσκολο και για εμάς τους γονείς γιατί έπρεπε να δείξουμε ψυχραιμία», τόνισε ο πατέρας.

Τέλος, ανέφερε πως οι δύο νεαρές δράστιδες, αυτές που «ηγούνταν» της ομάδας των 30 ατόμων, αποχώρησαν από το σχολείο και προσέθεσε πως οι υπόλοιποι που παρακολουθούσαν ατάραχοι τον ξυλοδαρμό, ήταν από άλλα σχολεία.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This