Ξυλοδαρμός 40χρονης στα Χανιά: Αναβλήθηκε για τον Μάιο η δίκη – Επιβλήθηκαν στον «νταή» περιοριστικοί όροι

Τι είπε η δικηγόρος της γυναίκας για το φρικτό περιστατικό

Must Read

Αναβλήθηκε για τον Μάιο του 2025 η δίκη του «νταή», που ξυλοφόρτωσε δίχως έλεος τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους έξω από το δημαρχείο στις Βρύσες Αποκορώνου στα Χανιά.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψε το περιστατικό, φαίνεται ο «θερμόαιμος» άνδρας, ο οποίος είχε σταθμεύσει νωρίτερα το αυτοκίνητό του έξω από το δημαρχείο, να περιμένει τη γυναίκα με τον γιο τους. Τότε πλησιάζει το παιδί και αφού του μιλάει λίγο, πάει να απομακρυνθεί μαζί του, με τη μητέρα να αντιδρά και να επιχειρεί να πάρει τον ανήλικο. Αυτό προκάλεσε την οργή του πρώην συζύγου της, ο όποιος της επιτέθηκε ξυλοκοπώντας την.

«Δεν βγήκε απόφαση, το δικαστήριο ανέβαλε λόγω ωραρίου, όμως έθεσε περιοριστικούς όρους στον κατηγορούμενο να μην πλησιάζει το φερόμενο θύμα σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και με κανέναν τρόπο να μην επικοινωνεί μαζί της γιατί είχαμε καταγγελίες ότι την εκφοβίζει», ανέφερε νωρίτερα σήμερα το πρωί, η δικηγόρος της γυναίκας, Ρούλα Παυλαντωνέα και συνέχισε:

«Ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τον Μάιο. Είναι έξω αλλά με πολύ αυστηρούς περιοριστικούς όρους τους οποίους αν δεν τηρήσει δεν τον βλέπω για πολύ έξω».

Η δικηγόρος έκανε λόγο και για το καρέ που καταγράφεται στο βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο πατέρας να πετά τον ανήλικο στον δρόμο μπροστά σε ένα αυτοκίνητο. «Δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Η εισαγγελέας ανηλίκων πιστεύω ότι θα ασκήσει κάποια ποινική δίωξη για τον τρόπο με τον οποίο πετά το παιδί στις ρόδες ενός αυτοκινήτου για να χτυπήσει τη μητέρα του», επεσήμανε η γυναίκα, εξηγώντας πως το παιδί βρίσκεται σε σοκ.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This