Έπεσε ασανσέρ στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ – Απο τύχη δεν υπήρξαν νεκροί!

Πλήρης εγκατάλειψη των ελληνικών πανεπιστημίων, οι γονείς φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν!

Must Read

Από θαύμα γλίτωσε φοιτητής σοβαρό τραυματισμό το βράδυ της Δευτέρας, όταν το ασανσέρ στις Γ’ φοιτητικές εστίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) κατέρρευσε ξαφνικά. Στις εστίες, όπου ζουν 300 άτομα, η κατάσταση παραμένει επικίνδυνη, με την τύχη να είναι η μόνη που απέτρεψε μια τραγωδία.

Η πτώση συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας ενώ τριγύρω από το ασανσέρ υπήρχαν νεαροί φοιτητές, που αν τα πράγματα πήγαινα λίγο διαφορετικά, τώρα θα ήταν τραυματίες ή και νεκροί. Σύντομα στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της πυροσβεστικής. Φοιτητές αναφέρουν πως εδώ και χρόνια έχουν ζητήσει να γίνει κάτι για τα ασανσέρ του κτιρίου, τα οποία είναι παμπάλαια και χωρίς συντήρηση, ωστόσο τα αιτήματα τους έχουν αγνοηθεί ακόμη και αν οι υπεύθυνοι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν.

Εδώ και πολλά χρόνια τα δημόσια πανεπιστήμια βρίσκονται σε κατάσταση πλήρους εγκατάλειψης, με τις υποδομές να καταρρέουν μέρα με τη μέρα. Ακόμη και αν χθες από τύχη δεν θρινίσαμε θύματα, κανείς δεν εγγυάται πως την επόμενη φορά η κρατική ανικανότητα και αδιαφορία δεν θα έχει τραγικές συνέπειες.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This