Δολοφονία στην Κυψέλη: Δίωξη για κακούργημα στα αδέλφια που μαχαίρωσαν τον 28χρονο

Το θύμα φέρεται να είχε παραδεχτεί παλαιότερα την σεξουαλική κακοποίηση στον πατέρα των δύο αδερφών

Must Read

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τελεσθείσα κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία, άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στα δύο αδέρφια, ηλικίας 17 και 19 ετών, που σκότωσαν χθες αργά τη νύχτα τον 28χρονο, στην Κυψέλη.

Οι δύο κατηγορούμενοι, με καταγωγή από την Αλβανία, παραπέμφθηκαν σε ανακριτή ανηλίκων προκειμένου να απολογηθούν, ενώ οι γονείς τους παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αυτόφωρο για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Μάλιστα, ο πατέρας των παιδιών υποστήριξε πως ο 28χρονος είχε παραδεχτεί την σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών. «Τον ρώτησα αν είναι όλα αυτά αλήθεια κι εκείνος τα παραδέχτηκε και είπε ότι ήταν λάθη που κάναμε παιδιά», φέρεται να είπε ο πατέρας των δύο αδελφών στους αστυνομικούς, σχετικά με επικοινωνία που είχε με το θύμα

 

Μάλιστα, το ΟPEN μετέδωσε και μία φωτογραφία από ένα παλιό ψυγείο, που ήταν εγκαταλελειμμένο δίπλα σε κάδο απορριμμάτων πολύ κοντά στο σημείο της δολοφονίας, εκεί όπου τα δύο αδέλφια έκρυψαν τα δύο μαχαίρια, μετά το έγκλημα. Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών βρήκαν τα μαχαίρια μέσα στο ψυγείο και τα απέστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Τις τελευταίες ώρες στο φως έχει έρθει ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την στιγμή της αιματηρής επίθεσης, με τους τρεις άνδρες να πιάνονται στα χέρια και τα δύο αδέρφια να καταφέρνουν χτυπήματα στον 28χρονο. Εκείνος προσπαθεί να γλιτώσει από τα χέρια τους και τους εκλιπαρεί να τον αφήσουν, όμως εκείνοι δεν σταματούν, αντίθετα, τον μαχαιρώνουν.

 

Οι δύο συγγενείς του δολοφονημένου άνδρα ομολόγησαν το έγκλημα, υποστηρίζοντας πως το θύμα τους κακοποιούσε συστηματικά. Ειδικότερα, τα δύο αδέρφια εμφανίστηκαν μία ώρα αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και ο 17χρονος υποστήριξε πως ήταν εκείνος που τραυμάτισε τον 28χρονο, ενώ ο 19χρονος ήταν συνεργός. Μάλιστα, επαναλάμβαναν συνεχώς πως ο ξάδερφός τους τους βίαζε συστηματικά στην πατρίδα τους, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσουν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για σεξουαλική ή σωματική κακοποίηση, καθώς τα δύο αδέρφια είναι σοκαρισμένα και κρατούν ερμητικά κλειστό το στόμα τους.

Το χρονικό

Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, όταν αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων, το νεαρό, αλβανικής καταγωγής, σε «λίμνη» αίματος. Μερικά δευτερόλεπτα πριν, είχε δεχτεί μαχαιριά στο λαιμό, είχε διασχίσει αιμόφυρτος τον πεζόδρομο, περπατώντας μπροστά από ανυποψίαστους θαμώνες και είχε σωριαστεί στο δρόμο.

Αμέσως, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και μερικά λεπτά αργότερα επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών ο 28χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, εργαζόμενος σε κατάστημα εστίασης στο σημείο, λίγο πριν τις 11 το βράδυ ακούστηκαν φωνές και ξέσπασε καβγάς, γύρω από ένα παγκάκι στη Χανίων.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, ο μάρτυρας είδε τον 28χρονο να βαδίζει γεμάτος αίματα τη Χανίων. Τον ρώτησε αν είναι καλά, δεν πήρε καμία απάντηση και τότε ο τραυματίας προχώρησε προς την Πατησίων όπου και κατέρρευσε, λόγω της αιμορραγίας. Άλλος μάρτυρας, υποστήριξε ότι το θύμα φαινόταν να έχει σίγουρα ένα με δυο τραύματα στον λαιμό, καθώς και άλλα πλήγματα κοντά στην κοιλιακή χώρα.

«Ήρθε ο άνθρωπος μαχαιρωμένος και έπεσε κάτω, έτρεχαν τα αίματα», ανέφερε χαρακτηριστικά μάρτυρας και συνέχισε:

«Το αίμα κυλούσε συνεχόμενα. Υπήρχε πολύς κόσμος στο σημείο λόγω ενός τροχαίου που είχε συμβεί νωρίτερα. Το ασθενοφόρο ήρθε σε 10 λεπτά, αλλά νωρίτερα είχαν έρθει διασώστες με μηχανή, μέχρι τότε είχε τις αισθήσεις του, κούναγε τα χέρια του. Δεν γνώριζα αν έμενε στην περιοχή το θύμα».
Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This