Μεγάλη επιστροφή με δύο παραγωγές ετοιμάζει η Μιμή Ντενίση

∆ιπλό τηλεοπτικό comeback για την ηθοποιό με ιστορικό ντοκιμαντέρ και τη σειρά «Madre»

Must Read

Μεγάλο τηλεοπτικό comeback ετοιμάζει η αγαπημένη ηθοποιός Μιμή Ντενίση και μάλιστα με δύο παραγωγές: Ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ και μια μεγαλειώδη σειρά εποχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, προς τα τέλη Οκτωβρίου αρχίζουν τα γυρίσματα για τη σειρά ντοκιμαντέρ με θέμα την κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα από τον λόρδο Έλγιν κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας.




 

Για να δημιουργηθεί αυτό το ντοκιμαντέρ πολιτιστικού περιεχομένου, προηγήθηκε σε βάθος ιστορική έρευνα που διήρκεσε περισσότερο από έναν χρόνο, ενώ μεγάλο μέρος του ντοκιμαντέρ βασίζεται και στις επιστολές της λαίδης Έλγιν προς τον σύζυγό της για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ υπογράφει η Κατερίνα Ευαγγελάκου, ενώ η παραγωγή ανήκει στην εταιρία LUMAD. Συμπαραγωγός είναι η ΕΡΤ και το ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προβληθεί πρώτα από το ΕΡΤFLIX.

Το δεύτερο τηλεοπτικό εγχείρημα της Μιμής Ντενίση είναι η μεταφορά στη μικρή οθόνη του θεατρικού έργου «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη». Η τηλεοπτική σειρά θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια και θα χωριστεί σε τρεις κύκλους των οκτώ επεισοδίων.

Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Σκοπελίτη και Μιμή Ντενίση στην παράσταση Και από Σμύρνη… Σαλονίκη

Το σίριαλ, όπως γράψαμε παραπάνω, βασίζεται στο θεατρικό έργο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» και περιγράφει τη μετακόμιση της αρχόντισσας Σμυρνιάς Φιλιώς και της οικογένειάς της στη συμπρωτεύουσα, στην προσφυγομάνα Θεσσαλονίκη, μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η σειρά θα έχει τίτλο «Madre» και θα έχει διεθνή στόχευση. Στην εγχώρια τηλεόραση θα μεταδοθεί μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου της νέας αυτής σειράς αναμένεται να αρχίσουν την προσεχή άνοιξη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού έχει ήδη δώσει τα χέρια με τη Μιμή για τη συμμετοχή της στη σειρά.

Πηγή: Εφημερίδα  Espresso

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This