Ο Φάμελλος απέστειλε το πόθεν έσχες του στον ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Με φόντο τη μεγάλη κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ και τα εξώδικα για τη διαρροή του πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, ο Σωκράτης Φάμελλος απέστειλε σήμερα το πόθεν έσχες του.

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του υποψήφιου για την ηγεσία του κόμματος, «μετά από αίτημα της Πολιτικής Γραμματείας, ο Σωκράτης Φάμελλος απέστειλε σήμερα το πόθεν έσχες του στο κόμμα (και του οικονομικού έτους 2021 το οποίο είναι το τελευταίο που έχει κατατεθεί επίσημα, αλλά και και το αντίστοιχο για το 2023 για το οποίο η πλατφόρμα δεν έχει ανοίξει)».

Όπως τόνισαν, «η επίσημη κατάθεση υποψηφιότητας με όλα τα σχετικά έγγραφα και τις υπογραφές θα γίνει αύριο το μεσημέρι, όπως έχει προγραμματιστεί».

Δείτε επίσης:

«Βόμβα» στον ΣΥΡΙΖΑ: Θέτουν θέμα διαγραφής Κασσελάκη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This