Οριστική απέλαση από την Γαλλία για τον γιο του Οσάμα Μπιν Λάντεν

«Η ιστορία γράφεται μόνο με το αίμα αυτών των ανθρώπων» έγραψε στην επέτειο θανάτου του πατέρα του

Must Read

Οριστική είναι η απέλαση από τη Γαλλία για τον 43χρονο Ομάρ Μπιν Λάντεν, τον γιο του διαβόητου τρομοκράτη και αρχηγού της Αλ Κάιντα.

Ο γιος του Μπιν Λάντεν ζούσε στην Ορνέ της Νορμανδίας, έχοντας παντρευτεί Βρετανίδα υπήκοο. Όμως το 2023 μια ανάρτησή του οδήγησε στην απέλασή του.

Ο νομάρχης της Ορνέ έθεσε τον Ομάρ Μπιν Λάντεν σε καθεστώς υποχρεωτικής εγκατάλειψης της γαλλικής επικράτειας, όταν έγραψε στο Twitter στις 2 Μαΐου 2023, επέτειο θανάτου του τρομοκράτη πατέρα του: «Η ιστορία γράφεται μόνο με το αίμα αυτών των ανθρώπων. Αυτοί οι μάρτυρες έχτισαν έθνη και έφεραν δόξα. Το αίμα τους είναι η σανίδα σωτηρίας της πίστης μας μέχρι την Ημέρα της Κρίσης. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Ο 43χρονος που εργαζόταν ως ζωγράφος εγκατέλειψε τη Γαλλία το 2023 και μόλις τη Δευτέρα επικυρώθηκε τελεσίδικα η απέλασή του από γαλλικό δικαστήριο, με τον υπουργό Εσωτερικών της χώρας να εκδίδει εντολή απαγόρευσης επιστροφής του Ομάρ Μπιν Λάντεν στη Γαλλία «για οποιονδήποτε λόγο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This