Μέση Ανατολή: Συγκλονιστικό βίντεο παραθέτει τα ονόματα 34.000 νεκρών Παλαιστίνιων στη Γάζα

Πρώτα στη μακάβρια λίστα τα χιλιάδες σκοτωμένα βρέφη

Must Read

Διάρκεια περίπου 60 λεπτά έχει το συγκλονιστικό βίντεο που ανάρτησε σήμερα το δίκτυο Al Jazeera, στο οποίο παραθέτει τα ονοματεπώνυμα και τις ηλικίες 34.000 άμαχων Παλαιστίνιων που έχουν χάσει τη ζωή τους από πυρά του στρατού του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας από τις 7 Οκτωβρίου του 2023.

Πρόκειται για ονόματα ανθρώπων κάθε ηλικίας η ταυτότητα των οποίων έχει επιβεβαιωθεί. Ανθρώπων που, άθελά τους, βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας άνισης, όσο και απάνθρωπης αναμέτρησης, με αποτέλεσμα το νήμα της ζωής τους να κοπεί πρόωρα.

Μάλιστα, το εν λόγω βίντεο ξεκινά με την αναφορά των ονομάτων των χιλιάδων νεκρών βρεφών, πολλά εκ των οποίων σκοτώθηκαν πριν καν συμπληρώσουν το πρώτο έτος της ζωής τους.

Σύμφωνα με τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα οι άμαχοι Παλαιστίνιοι που έχουν σκοτωθεί εξαιτίας των ισραηλινών πληγμάτων στη Γάζα τους τελευταίους 12 μήνες, ξεπερνούν τους 41.965, ενώ τουλάχιστον 97.590 είναι οι τραυματίες.

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και τουλάχιστον 16.756 παιδιά, τα περισσότερα, δηλαδή, παιδιά – θύματα πολέμου που έχουν υπάρξει μέσα στις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. 16.756 παιδιά στον γλοιώδη λαιμό αυτών των δειλών νεοναζί γενοκτόνων με τις γερακίσιες μυτόγκες. Ο περι(κλαν)ούσιος λαός.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This