Επίθεση Μουζάλα στον Κασσελάκη: «Θα ήθελα να υποστεί την ταπεινωτική διαδικασία των εκλογών»

Έχουν βγει για τα καλά τα μαχαίρια στον ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Γιάννης Μουζάλας, είχε ταχθεί εδώ και καιρό κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Μάλιστα από τις αρχές καλοκαιριού, όταν είχαν αρχίσει για τα καλά τα όργανα στην Κουμουνδούρου, χαρακτήριζε τον πρόεδρο του κόμματος «ελλιπή και διχαστικό».

Τώρα πλέον που ο εσωκομματικός πόλεμος μαίνεται και οι εξελίξεις τρέχουν, εν όψει συνεδρίου και εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου, ο Μουζάλας δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να προχωρήσει σε νέα επίθεση κατά του Κασσελάκη.

Σε τηλεοπτική του συμμετοχή δήλωσε πως ο Κασσελάκης φοβάται και ψάχνει τρόπο να διαγραφεί και μάλιστα τόνισε την προσωπική του επιθυμία λέγοντας «θα ήθελα να υποστεί την ταπεινωτική διαδικασία των εκλογών».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This