Γεωργιάδης: «Ήρθε ο Μητσοτάκης και μας έσωσε» – Έλεος, τι άλλο θα ακούσουμε;

Must Read

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ βρέθηκε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και μεταξύ άλλων σχολίασε και την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ με τα εξώδικα που πάνε και έρχονται.

Δήλωσε παράλληλα πως «Το μόνο που μένει είναι σε ποιους είχαμε εναποθέσει τις τύχες της Ελλάδας το 2015. Είναι θαύμα εδώ που είναι η Ελλάδα σήμερα. Όλοι αυτοί που τσακώνονται σήμερα ήταν στην κυβέρνηση Τσίπρα. Σε αυτούς είχαμε εναποθέσει την τύχη για να είμαστε μέλος της Ευρώπης» συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας.


Μετά ήρθε το καλύτερο
«κάθε μέρα πρέπει να ανάβουμε ένα κεράκι και να λέμε “Θεέ μου ευχαριστούμε που είμαστε εδώ”. Ήρθε ο Μητσοτάκης και μας έσωσε. Ας ανάψουμε ένα κεράκι που γλιτώσαμε».

Πως ακριβώς μας έχει σώσει δεν γνωρίζω, μια μόνο τσάντα από το σούπερ μάρκετ με τα απαραίτητα μόνο κοστίζει 50 ευρώ, γάλα παιδικό φρέσκο 3.10 ευρώ, μακαρόνια το πακέτο 1.00 ευρώ, μην σας πάω στον καφέ φίλτρου που κάτω από 4.00 ευρώ δεν το βρίσκεις, αλλά μην πάτε μακριά τα αγγουράκια κόστιζαν κάποτε, πριν λίγους μήνες δηλαδή 0.50 λεπτά, τώρα 1.20.

Πως σωθήκαμε όταν η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων είναι στην προτελευταία θέση της Ευρωπαϊκής κατάταξης; Eδώ κολλάει το «ΕΛΕΟΣ».

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οταν εισαι ο υπαρχηγος μιας ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ που την διοικει ενας ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ και το χρημα ρεει αφθονο και ζεις σαν βασιλιας , φυσικο ειναι να εξυμνεις εναν τρελλο .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This