Τρομακτική προσομείωση παρουσιάζει τις ασύλληπτες καταστροφές από το «χτύπημα» του τυφώνα Μίλτον

Must Read

Τρομάζει η προσομείωση που επιχείρησε τηλεοπτικό κανάλι στις ΗΠΑ προκειμένου να δείξει τι θα συμβεί αν χτυπήσει ο τυφώνας Μίλτον την Φλόριντα η οποία βρίσκεται σε κατάσταση ύψιστου συναγερμού με τους πολίτες να απομακρύνονται από την περιοχή μετά από προειδοποίση των αρχών ότι αν δεν το κάνουν θα πεθάνουν!

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, αν χτυπήσει το έντονο φαινόμενο θα προκαλέσει την χειρότερη καταιγίδα των τελευταίων 100 ετών!




Το Weather Channel στην προσομείωση που παρουσίασε έκανε λόγο για μαζικές καταστροφές, ανάμεσα στις οποίες πλημμυρισμένα σπίτια και αντικείμενα που θα έχουν παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η παρουσιάστρια Στέφανι Άμπραμς, «το νερό αναμένεται να ξεπεράσει τα 4,5 μέτρα σε ορισμένες περιοχές, όπως η Τάμπα.




Σε αυτό το επίπεδο οι πρώτοι όροφοι των κατασκευών είναι εντελώς πλημμυρισμένοι και υπάρχουν λίγα μέρη όπου είναι ασφαλή όταν το νερό ανεβαίνει τόσο ψηλά. Θέλουμε όλοι να γνωρίζουν τη ζώνη εκκένωσής τους, να ακούσουν τους τοπικούς αξιωματούχους και να εκκενώσουν όταν τους δοθεί εντολή. Αυτό δεν είναι απλώς ένα ήρεμο νερό – θα έχετε κύματα και ακόμη και λευκούς αφρούς στο κύμα στην ενδοχώρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης:

Δεν έχει προηγούμενο η εκκένωση στη Φλόριντα: 5,5 εκατ. πολίτες ξεσπιτώνονται – «Αν επιλέξετε να μείνετε, θα πεθάνετε»

Φλόριντα: Δραματικές στιγμές – Εκατομμύρια άνθρωποι συνεχίζουν να εκκενώνουν τις εστίες τους εν αναμονή του κυκλώνα Μίλτον 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This