Γιάννης Πλούταρχος: Σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της 47χρονης stalker – Η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή – Τι γράφει ένα από τα σημειώματα

Η πρώτη ανάρτηση του τραγουδιστή

Must Read

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση της 47χρονης η οποία είχε εμμονή με το Γιάννη Πλούταρχο και τον παρενοχλούσε ανελλιπώς αφήνοντας του, μεταξύ άλλων, ραβασάκια έξω από το σπίτι του.

Ωστόσο, σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day υπάρχει περίπτωση να μην γίνει το δικαστήριο.

«Έφτασε η στιγμή που η γυναίκα αυτή θα καθίσει στο εδώλιο να απολογηθεί για τις πράξεις, τις οποίες την κατηγορεί ο κύριος Πλούταρχος. Θα δούμε αν θα γίνει το δικαστήριο. Αναμένουμε όλοι την άφιξη της γυναίκας μετά τις 10.30 το πρωί. Οι πληροφορίες θέλουν τον τραγουδιστή να εκπροσωπηθεί από τον δικηγόρο του. Η κατηγορούμενη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, θέλει και η ίδια να είναι εκεί, θέλει να ζητήσει συγγνώμη για όλα όσα προκάλεσε στον τραγουδιστή και την οικογένεια του. Ωστόσο, επειδή είναι από τις τελευταίες υποθέσεις στο πινάκιο, δεν κινδυνεύει με παραγραφή ως εκ τούτου υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναβληθεί».




Στο μεταξύ, στην εκπομπή «Πρωινό» παρουσιάστηκε ένα από τα χειρόγραφα σημειώματα που άφησε η stalker έξω από την οικία του τραγουδιστή.

«Γιάννη μου αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πολύ, σε φιλών πάρα πάρα πολύ», γράφει μεταξύ άλλων η γυναίκα.




Η εκπομπή «Πρωινό» προσέγγισε τον τραγουδιστή για μία δήλωση μετά την μήνυση που κατέθεσε εναντίον της 47χρονης. Ο ίδιος δεν θέλησε αρκέστηκε να πει στην κάμερα πως είναι «όλα καλά».




Στην πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης ο Γιάννης Πλούταρχος δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά. Αντί αυτού, πόζαρε μπροστά σε ένα μισοτελειωμένο πίνακα της Μέριλιν Μονρόε το οποίο έφτιαξε ο ίδιος!

Δείτε επίσης:

Στα δικαστήρια ο Γιάννης Πλούταρχος: Κατέθεσε μήνυση σε 47χρονη stalker – «Έστελνε τα μηνύματα από έρωτα», λέει η δικηγόρος της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This