Τέμπη: Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ζητά να μεταδοθεί ζωντανά σε όλη την χώρα η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Θα γνωστοποιηθούν λεπτομέρειες

Must Read

Με ανάρτησή του στα social media, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος συμμετέχει στην μεγάλη συναυλία μνήμης των 57 θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, που θα γίνει στο Καλλιμάρμαρο, ζητά να μεταδοθεί δωρεάν με την διαδικασία του live streaming, σε όλη την χώρα.

Όπως αναφέρει ο γνωστός καλλιτέχνης στην ανάρτησή του, η πρόταση γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται  «ώστε όλη η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να τη δει, τιμώντας τα θύματα στα Τέμπη και προσδοκώντας την απόδοση δικαιοσύνης».

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου επισημαίνει ότι σήμερα Τετάρτη (9/10 θα δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορεί να δρομολογηθεί η διαδικασία για την ζωντανή μετάδοση της συναυλίας για τα Τέμπη, δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.

Η ανάρτησή του

«Συμβάλλοντας στην προσπάθεια που γίνεται από όλες τις πλευρές για γεφύρωση των διαφορετικών αντιλήψεων, ώστε να υπάρξει σύμπνοια στο ζήτημα της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο, προτείνουμε (οι συνάδελφοι που θα έχουμε συμμετοχή το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου) την ταυτόχρονη, δωρεάν μετάδοσή της-με τη διαδικασία του live streaming- έτσι ώστε όλη η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να τη δει, τιμώντας τα θύματα στα Τέμπη και προσδοκώντας την απόδοση δικαιοσύνης. 

 Σ’ αυτά τα πλαίσια, εκτός από τις αναμενόμενες ατομικές προβολές, κάποιες δημοτικές αρχές με ευαισθησία θα μπορούσαν να διοργανώσουν ανοιχτές προβολές σε πλατείες. Ας το απαιτήσουν οι πολίτες, στο κάτω-κάτω, κι ας δώσουμε τη δυνατότητα στη μουσική να κάνει αυτό που “ξέρει” καλά: Να ενώνει κι όχι να χωρίζει, να στηρίζει κι όχι να υποσκάπτει.

Υ.Γ.: Αύριο θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία.»

Πηγή: koutipandoras.gr

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This