Αιγιαλεία: Άγριος ξυλοδαρμός υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ από Ρομά – Η «παγίδα» που φέρεται να έστησαν με δήθεν βλάβη

Ο λόγος που φερεται να έχουν στοχοποιηθεί οι υπάλληλοι

Must Read

Τρομακτικές στιγμές έζησαν υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ, ανάμεσά τους και μια γυναίκα,  οι οποίοι είχαν πάει στην Ροδοδάφνη Αιγιαλείας το βράδυ της περασμένης Δευτέρας για να ελέγξουν βλάβη σε στύλο φωτισμού καθώς έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα Ρομά!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», τους υπαλλήλους πλησίασαν περίπου 10 Ρομά όταν πέρασαν με το όχημά τους κοντά από τον καταυλισμό του Αγίου Γεωργίου.  Οι εξαγριωμένοι Ρομά σταμάτησαν το ΙΧ και φέρεται να έβγαλαν τους άνδρες από αυτό και άρχισαν να τους δέρνουν με μπουνιές και κλωτσιές ενώ την ίδια στιγμή προκαλούσαν ζημιές στο αυτοκίνητο. Αφού εκτονώθηκαν οι Ρομά παράτησαν τους δύο εργαζομένους μέσα στα αίματα. Οι τελευταίοι μπήκαν στο ΙΧ και κατάφεραν να φτάσουν στο αστυνομικό τμήμα Αιγιαλείας όπου έκαναν την σχετική καταγγελία.

Ήδη έχει ταυτοποιηθεί ένα άτομο που έχει αναγνωριστεί από τα θύματα και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτόφωρου.Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης εκτιμάται η κλήση για βλάβη να ήταν «παγίδα». Η πρωτοφανής επίθεση έχει εξαγριώσει τους υπευθύνους της ΔΕΔΔΗΕ οι οποίοι υποστηρίζουν πως οι υπάλληλοι στοχοποποιούνται καθώς έχουν πάει σε αρκετές περιπτώσεις να ελέγξουν καταγγελίες για ρευματοκλοπή μαζί με δυνάμεις της ΕΛΑΣ.

Χθες, Τρίτη, έγινε επιχείρηση στον καταυλισμό και προσήχθησαν 17 άτομα. Η επιχείρηση έγινε με εντολή του αστυνομικού διευθυντή Αχαΐας και με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This