Ρένα Κουβελιώτη : «Όταν είσαι μονογονέας, είσαι ο καπετάνιος του πλοίου – Το πρόβλημα υγείας μου με απασχολεί»

«Η κατάσταση της υγείας μου είναι μη αναστρέψιμη»

Must Read

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε η Ρένα Κουβελιώτη και μίλησε για τον αγώνα που δίνει ως μονογονέας καθώς και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η άξια και αγαπημένη δημοσιογράφος ανέφερε «Είναι μία πολύ ωραία διαδρομή η μητρότητα, δεν θα την άλλαζα για τίποτα. αλλά για τους μονογονείς είναι ζόρι. Δεν ήταν έτοιμος να γίνει μπαμπάς. Τον ευγνωμονών, αν δεν ήταν εκείνος, δεν θα είχα το πλάσμα αυτό. Δεν το ωραιοποιώ, δεν είναι τόσο εύκολη η κατάσταση. Χρειάστηκε να δουλέψω πόρτα μέχρι έπιανα δουλειά το βράδυ μέχρι τις 3 το πρωί».

Παράλληλα μίλησε για το πρόβλημα υγείας της που σχετίζεται με την μνήμη της και πως είναι μια αναστρέψιμη κατάσταση λέγοντας «Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα υγείας με την μνήμη και τον εγκέφαλό μου είναι κάτι που με απασχολεί αν πέσουν οι ασφάλειες και δεν θυμάμαι. Έχω μιλήσει για αυτό στα παιδιά. Πάντα με χιούμορ, οπότε όταν βλέπουν τα παιδιά ότι αυτοσαρκάζεσαι και κάνεις τόσα πράγματα και το πας το καράβι λένε ότι δεν είναι τόσο σοβαρό. Είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση, ο στόχος μου είναι να εξελίσσεται όσο το δυνατόν πιο αργά».

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This