«Τραγωδία»: Σοκαρισμένα τα ελληνικά και αγγλικά Μέσα με τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Οι λέξεις δύσκολα περιγράφουν το βαρύ πένθος

Must Read

Δείτε πώς υποδέχθηκαν την είδηση σοκ με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ τα ελληνικά Μέσα, με έκτακτα ρεπορτάζ. Παρακολουθήστε επίσης ορισμένες από τις αντιδράσεις των αγγλικών Μέσων στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ! Το σοκ άγγιξε το διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα, με την λύπη να είναι απερίγραπτη. Σε μαύρο φόντο!

 

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ εξέδωσε και η πρώην ομάδα του, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο αγγλικός σύλλογος στον οποίο έπαιξε για 7 χρόνια ο 31χρονος μπακ, δηλώνει σοκαρισμένος και εκφράζει τη θλίψη του. «Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι σοκαρισμένη και με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκε τον θάνατο του πρώην παίκτη, Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο αμυντικός άφησε τον σύλλογο το καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια στο Bramall Lane και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στους υποστηρικτές, το προσωπικό και τους συμπαίκτες του που φορούσαν μια ερυθρόλευκη φανέλα δίπλα του. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων όσων σχετίζονται με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκφράζονται στην οικογένεια και τους φίλους του Τζορτζ», αναφέρει η ανακοίνωση.

 













Δείτε ακόμη:

Τζορτζ Μπάλντοκ: Εικόνες έξω από το σπίτι όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο ποδοσφαιριστής

Αδιανόητο! ΣΟΚ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Βρέθηκε νεκρός ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This