Τζορτζ Μπάλντοκ: Το «αντίο» του Παναθηναϊκού – Η λιτή ανακοίνωση της οικογένειάς του

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσε και η ΕΠΟ, η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης

Must Read

Ένα ισχυρό σοκ βιώνει από χθες σύσσωμος ο ποδοσφαιρικός κόσμος από τον τραγικό και ξαφνικό χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εντοπίστηκε χθες νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα με τα αίτια του θανάτου να διερευνώνται.




Οι «πράσινοι», έχοντας «μαυρίσει» τα προφίλ της ΠΑΕ στα social media, εξέδωσαν ανακοίνωση τα ξημερώματα, εκφράζοντας την τεράστια οδύνη τους.

«Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock» ανέφερε ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Δείτε την ανακοίνωση:

Μια λιτή ανακοίνωση εξέδωσε και η οικογένεια του άτυχου ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνοντας την τραγική είδηση και ζητώντας από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ πέθανε δυστυχώς. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή».




Στη δική της επίσημη ανακοίνωση η ΕΠΟ έγραψε: «Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο...».

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής στον αγώνα στο Γουέμπλει σήμερα θα αποτίσουν έναν ελάχιστο φόρο τιμής στον αδικοχαμένο συμπαίκτη τους και θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Απ’ την πλευρά της η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της, με δικό της μήνυμα στα social media. «Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του», ενώ αντίστοιχο ήταν και το μήνυμα του Αστέρα Τρίπολης.

«Η διοίκηση και σύσσωμη η οικογένεια του ASTERAS AKTOR είναι συντετριμμένη για την απώλεια του ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ.Εκφράζουμε τη βαθιά οδύνη μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και στους οικείους του, καθώς και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά μπροστά στην απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου… Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί!».

Χθες το βράδυ έξω από το σπίτι του ποδοσφαιριστή είχαν συγκεντρωθεί συμπαίκτες του αδυνατώντας να πιστέψουν την τραγωδία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Θα γίνει ποτέ κάνα ρεπορτάζ να μάθουμε αν και πόσες φορές είχε εμβολιαστεί το παλικάρι με τα μπόλια του θανάτου;;;; Ήρεμα ρωτάω

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This