Στα «κάγκελα» η Σάμος μετά το κλείσιμο του αεροδρομίου: «Με το αεροπλάνο μεταφέρονται φάρμακα, αίμα για εξετάσεις, καρκινοπαθείς»

«Το καράβι έχει για τον Οκτώβριο 3 δρομολόγια, είναι 10 – με 12 ώρες το ταξίδι»

Must Read

Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι κάτοικοι της Σάμου, μετά την ανακοίνωση της εταιρείας που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο πως αυτό θα κλείσει για 20 ημέρες λόγω εργασιών. Το νησί αντιμετωπίζει ήδη μεγάλο πρόβλημα με την ελλιπή ακτοπλοική σύνδεση κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες και με το κλείσιμο και του αεροδρομίου έστω και αν αυτό είναι προσωρινό θα βρεθούν σχεδόν αποκομμένοι από την υπόλοιπη χώρα!

«Το κλείνει σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρίες για 20 ημέρες, από 5 – 25 Νοεμβρίου», ανέφερε μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Γιώργος Κυριαζής, πρόεδρος επιμελητηρίου Σάμου και αντιδήμαρχος ανατολικής Σάμου και συνέχισε:

«Ένα αεροδρόμιο το οποίο συνδέει την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη , τη Ρόδο, την Κω, τη Χίο, τη Λέσβο και τη Λήμνο. Το κλείνουν διότι θέλουν να γίνουν κάποιες εργασίες, όχι στον αεροδιάδρομο, περιμετρικά να συμπληρώσουν κάποια φώτα και να γίνουν και κάποια έργα στο τέλος του διαδρόμου».

«Εμείς το μάθαμε από το ίντερνετ»

Ο ίδιος επεσήμανε πως αντίστοιχες εργασίες θα γίνουν στα αεροδρόμια της Ρόδου και της Μυτιλήνης. «Θα κλείνει μια φορά εβδομαδιαίως για τρεις μήνες. Είχαμε ζητήσει να έχουμε την ίδια μεταχείριση ή να μας αφήσουν μια πτήση πρωινή μόνο και από τις 08.00 η ώρα και μετά είναι ελεύθεροι να κάνουν τις εργασίες», τόνισε και προσέθεσε:

«Το καράβι έχει για τον Οκτώβριο 3 δρομολόγια, είναι 10 – με 12 ώρες το ταξίδι. Ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα δρομολόγια για τον Νοέμβριο. Με το αεροπλάνο μεταφέρονται φάρμακα καθημερινά, αίμα για εξετάσεις, καρκινοπαθείς ανεβαίνουν στην Αθήνα για χημειοθεραπείες».

Μάλιστα, ο κ. Κυριαζής έκανε σαφές πως για τη συγκεκριμένη απόφαση δεν είχε ενημερωθεί η τοπική αυτοδιοίκηση. «Εμείς το μάθαμε από το ίντερνετ», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Ανάστατοι οι κάτοικοι στη Σάμο: Κλείνει το αεροδρόμιο για 20 μέρες! – Κινδυνεύουν να βρεθούν αποκομμένοι από την υπόλοιπη χώρα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη: οι αποκρατικοποιήσεις «κάνουν τη ζωή καλύτερη για όλους τους πολίτες»
    41% κανονικότητα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This