Θρίλερ με τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: Ήταν πέντε ώρες νεκρός στην πισίνα; Ήταν μαζί του και άλλο άτομο;

Θα γίνουν εξετάσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου - Τα ευρήματα στο σπίτι του που εξετάζει η ΕΛΑΣ

Must Read

Μυστήριο αποτελεί για την ώρα ο ξαφνικός θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ ο οποίος έχει βυθίσει στο πένθος τον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κόσμο. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού εντοπίστηκε νεκρός χθες το βράδυ στον πάτο της πισίνας του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 προβλήθηκαν πλάνα από drone από την πισίνα στην οποία εντοπίστηκε νεκρός.







Η έρευνα της Αστυνομίας έχει ήδη ξεκινήσει από χθες το βράδυ και εκτείνεται σε αρκετούς άξονες ενώ έχουν μπει στο μικροσκόπιο και ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του ποδοσφαιριστή θα αποσαφηνιστούν μετά από τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί. Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια.




Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι βρισκόταν τουλάχιστον πέντε ώρες νεκρός στην πισίνα του σπιτιού.

Για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ μίλησε σήμερα το πρωί ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, στο Action24.

«Ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας, μπρούμυτα, η γυναίκα του έπαιρνε από το μεσημέρι. Πήρε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον βρήκε μπρούμυτα», είπε αρχικά.




Στη συνέχεια έκανε αναφορά και στην πιθανή παρουσία δεύτερου ατόμου το οποίο έφυγε πριν τον θάνατο του 31χρονου στον χώρο του σπιτιού αλλά και στα αίτια του θανάτου.

«Οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχαν δύο ποτήρια στο τραπέζι. Ψάχνουν να δουν μήπως ήταν κάποιος εκεί από τις κάμερες. Αυτό μπορεί να είναι τυχαίο. Μπορεί ο άνθρωπος στο ένα να είχε νερό στο άλλο το ποτό του. Μπορεί χίλια δυο. Θα δούμε.

Ποιες ήταν οι αιτίες του θανάτου… Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ανακοπή, για πνιγμό. Θα το πουν οι ιατροδικαστές. Σκονισμένο το τραπέζι…», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Δείτε βίντεο:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This