Ο Τραμπ αρνείται να ξανακάνει ντιμπέιτ με την Κάμαλα: «Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πουμε»

Με αέρα νικητή στις εκλογές ο Τραμπ, χωρίς αντιπεριασπασμούς.

Must Read

O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε να συμμετάσχει σε έναν ακόμη γύρο συζητήσεων με την αντίπαλό του, την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις.

«Είναι πολύ αργά στη διαδικασία, η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει – δεν θα υπάρξει ρεβάνς! Άλλωστε, η Καμάλα δήλωσε ξεκάθαρα, χθες, ότι δεν θα κάνει τίποτα διαφορετικό από τον Τζο Μπάιντεν, οπότε δεν υπάρχει τίποτα προς συζήτηση», έγραψε στη σελίδα του Truth Social, απαντώντας στην πρόσκληση του τηλεοπτικού καναλιού Fox News να διοργανώσει debate στις 24 ή 27 Οκτωβρίου. Σημείωσε ότι είχε αποδεχθεί την πρόσκληση του Fox News «να συζητήσει με την Καμάλα στις 4 Σεπτεμβρίου, αλλά εκείνη την απέρριψε». Καυχήθηκε επίσης για την αυξανόμενη δημοτικότητα μεταξύ των ψηφοφόρων, ακόμη και σε όλες τις πολιτείες που είναι σε εξέλιξη, λέγοντας ότι «προηγείται στις δημοσκοπήσεις, με το προβάδισμα να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα».

Στις 10 Σεπτεμβρίου, το ABC News φιλοξένησε το πρώτο τηλεοπτικό ντιμπέιτ μεταξύ της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια. Αρκετές ημέρες αργότερα, ο Τραμπ απέρριψε πρόταση για τη διεξαγωγή ενός ακόμη ντιμπέιτ, ενώ η Χάρις δήλωσε ότι ήταν έτοιμη να συζητήσει με τον αντίπαλό της.

Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι προγραμματισμένες για τις 5 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This