Στο στόχαστρο διαρρηκτών ο Ετεοκλής Παύλου: «Μου άνοιξαν το αμάξι χθες το βράδυ» – Δείτε τι είπε

«Νιώθεις ότι παραβιάζεται ο χώρος σου»

Must Read

Ιδιαίτερα φορτισμένος ψυχολογικά εμφανίστηκε σήμερα ο Ετεοκλής Παύλου, στην εκπομπή «Breakfast@Star», καθώς όπως αποκάλυψε άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό του.

«Είμαι και λίγο φορτισμένος από χθες. Με κλέψανε χθες το βράδυ. Μου κλέψανε το αμάξι. Μου ανοίξανε το αυτοκίνητο. Είδα ότι άνοιξαν το αυτοκίνητο, πήραν πράγματα από μέσα και συναισθηματικής αξίας. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι “μακάρι να τα έχετε τόσο ανάγκη ρε παιδιά και να πιάσουν τόπο”», ανέφερε αρχικά, με την Ελένη Χατζίδου να προσθέτει: «Σιγά μη τους πεις και σε καλή μεριά μωρέ Ετεοκλή».

Τότε, ο παρουσιαστής συνέχισε υποστηρίζοντας πως δεν κάνει να κρατάς τέτοιο βάρος μέσα σου και να σκέφτεσαι έτσι. «Μπορεί ένας άνθρωπος να το είχε τόσο ανάγκη. Μου πήραν κάτι μπλούζες, κάτι φούτερ, κάτι καπέλα, απλά ήταν συναισθηματικής αξίας, ειδικά ένα προσωπικό αντικείμενο, που δεν έχει τόση αξία πάντως», τόνισε, με την σύζυγο και συμπαρουσιάστριά του να απαντά: «Να μην αφήνεις πράγματα μέσα στο αμάξι, σε παρακαλώ πολύ».

Σε κάθε περίπτωση, ο Ετεοκλής Παύλου, κατέληξε στο συμπέρασμα πως νιώθεις ότι παραβιάζεται ο χώρος σου, όταν πέφτεις θύμα διάρρηξης. «Μπαίνω και τώρα στο αμάξι και σοκάρομαι», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This