Σκάνδαλο P Diddy: Προσπάθεια συγκάλυψης από τις ελίτ των ΗΠΑ και φόβοι για νέο Έπσταϊν

ο Βασιλιάς της χιπ=χοπ έχει υλικό για πολλούς ισχυρούς

Must Read

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν νωρίτερα ότι οι ομοσπονδιακές αρχές κατέχουν «αρκετά terabytes ηλεκτρονικών δεδομένων από τον P. Diddy και την εγκληματική δραστηριότητα του» στο πλαίσιο της δίωξης του 54χρονου μεγιστάνα της χιπ-χοπ.

Μιλώντας στο Sputnik, ο Αμερικανός ιστορικός, νομικός και πολιτικός σχολιαστής, Dan Lazare, δήλωσε ότι μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί περαιτέρω το σεξουαλικό σκάνδαλο γύρω από τον Αμερικανό ράπερ Sean Combs, γνωστότερο ως P. Diddy. Το σκάνδαλο δείχνει «την πραγματικά άσχημη υπόγεια πλευρά της αμερικανικής βιομηχανίας ψυχαγωγίας, όπου ένας άνδρας, ένας δισεκατομμυριούχος, μπόρεσε να ξεπεράσει κάθε ηθικό όριο και ουσιαστικά να εμπλακεί σε πολλά σεξουαλικά εγκλήματα πραγματικά φρικτού είδους, εναντίον γυναικών», υπογράμμισε ο Lazare.

Με την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του 2024 στις ΗΠΑ να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η φωτογραφία του P. Diddy με τον πρώην Πρόεδρο Τεαμπ και τη σύζυγό του Μελάνια θα μπορούσε να έχει κυκλοφορήσει «σε μια προσπάθεια να χτυπηθεί ο Τραμπ, να έρθει σε δύσκολη θέση ο Τραμπ», δήλωσε ο Lazare. Σύμφωνα με τον αναλυτή, «ορισμένα μέλη» της αμερικανικής ελίτ «προσπαθούν πολύ να συγκαλύψουν» τη φασαρία γύρω από την υπόθεση του P. Diddy.

«Σίγουρα, αγόραζε επιρροή και τον αναζήτησε πρόθυμα μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα της εποχής, τα οποία τώρα ντρέπονται έντονα να συνδεθούν μαζί του. Μου θυμίζει το σκάνδαλο του Τζέφρι Επστάιν. Ο αναλυτής δεν απέκλεισε ότι περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το σκάνδαλο και την πιθανή εμπλοκή του βαθέος κράτους των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των μυστικών υπηρεσιών του, όπως το FBI, «θα βγουν σύντομα στη δημοσιότητα».

Ο P. Diddy, ο οποίος συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης στις 16 Σεπτεμβρίου, κατηγορείται μεταξύ άλλων για εμπορία σεξ, εκβιασμό και μεταφορά με σκοπό την πορνεία. Στον Combs δεν έχει καταβληθεί εγγύηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, αφού δήλωσε αθώος σε όλες τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This