Στρατιώτης ινστρούχτορας

Must Read

Αυτή η ιστορία με τον στρατιώτη Γιώργο Συργουνιώτη, ο οποίος συμπεριφερόμενος ως εμβριθής στρατιωτικός αναλυτής (είπαμε, το ευκολότερο πράγμα του κόσμου είναι να παίζεις με τα στρατιωτάκια…) μίλησε φορώντας τη στολή του σε συγκέντρωση του ΚΚΕ, εξέφρασε την… ανησυχία του για τους βομβαρδισμούς στη Μέση Ανατολή και επιτέθηκε λάβρος κατά της κυβέρνησης (η οποία βέβαια δεν ακούει…), είναι ακατανόητη.

Είναι το δεύτερο περιστατικό βαριάς αντιπειθαρχικής συμπεριφοράς, ύστερα από αυτήν της υπαξιωματικού των Ειδικών ∆υνάμεων Γεσθημανής Κουτούζογλου, η οποία χωρίς άδεια πήγε στον… Άγιο Μαυρίκιο για το «Survivor». Αυτά πιστεύουμε ακράδαντα ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικά δείγματα της καταστάσεως των Ενόπλων μας ∆υνάμεων, ωστόσο είναι ανησυχητικά και θα πρέπει να παταχθούν αποφασιστικά και παραδειγματικά.

Πάντως, πρέπει να σημειώσουμε ότι παρόμοιες «εξορμήσεις» ανδρών των Ενόπλων ∆υνάμεων με στολή εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μετά τη σωτήρια Μεταπολίτευση στα πανηγυράκια του Πολυτεχνείου, όταν πιασμένοι αγκαζέ κατέθεταν στεφάνι στους νεκρούς του… 1940. Τότε, όχι μόνο δεν τιμωρήθηκαν, αλλά θεωρήθηκαν και περίπου ήρωες και στυλοβάτες της δημοκρατίας. Τώρα ήρθε ο καιρός να εισπράξουμε τα επίχειρα εκείνων των πρακτικών. Ο κ. ∆ένδιας, ο οποίος έχει δείξει ότι δεν καταπίνει εύκολα τέτοια περιστατικά, έχει τώρα τον λόγο.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οι εκάστοτε αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και ο εκάστοτε Υπουργός τους μόνους που τιμωρούν είναι αυτούς τους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς που λένε και προσπαθούν να πράξουν τα δέοντα…για όσους κάνουν τα του άρθρου δεν τρέχει κάστανο κι αν όλως τυχαίως τιμωρηθούν θα είναι για τα ματάκια του κόσμου…

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τζόκερ: Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η κλήρωση του Τζόκερ. Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι: 21,...

More Articles Like This