Πώς γίνεται η ζωή (ηλεκτρικό) πατίνι

Must Read

Το ζήτημα, όχι μόνο στην εποχή μας αλλά διαχρονικά, είναι να φαίνεσαι· όχι να είσαι. Να σταυροκοπιέσαι και να ανάβεις κεριά μπροστά στις κάμερες. Έτσι θα δείξεις την ευσέβειά σου. Μπορεί να είσαι και λαμόγιο και ντιπ άθεος και να βλασφημείς νυχθημερόν, αλλά αυτό το ξέρουν μόνο οι κοντινοί σου, που ούτως ή άλλως (για την ώρα) σε ανέχονται. Όμως, το αγνοούν οι άγνωστοι, η άποψη των οποίων πολύ σε ενδιαφέρει.

Επίσης, κάνεις συχνά αγαθοεργίες, ποζάροντας στον επαγγελματία φωτογράφο που σε συνοδεύει. Έτσι δείχνεις το φιλάνθρωπον του χαρακτήρος σου. Μπορεί ο παππούς να ήταν κουκουλοφόρος στην Κατοχή και να τον κληρονόμησες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και -πάνω απ’ όλα- δεν το ξέρουν οι άλλοι. Το ξέρεις εσύ και δεν το επικοινωνείς. Το μόνο που δείχνεις προς τα έξω είναι οι «καλοσύνες» σου. Είσαι και γλείφτης κάθε εξουσίας. Αυτό το ξέρει η εξουσία. Εσύ δείχνεις στους πολλούς, στην «αγορά», που λέει κι ο Καβάφης, ότι είσαι ατρόμητος, απροσκύνητος, επαναστάτης. Γι’ αυτό αναρτάς πύρινα συνθήματα και αρθρίδια στους λογαριασμούς που διατηρείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάπως έτσι είναι και η χιπστεροκαγκουρίστικη επιλογή σου να ζαλίζεις τον κόσμο με το ηλεκτρικό πατίνι σου. Θέλεις να δείξεις ότι είσαι οικολόγος, «προχώ», εναλλακτικός, δεν πας με τους πολλούς, έχεις χούγια δικά σου, πρωτότυπα. Και κυκλοφορείς με το ηλεκτρικό πατίνι στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Κηφισίας, στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, χωρίς κράνος, μιλώντας στο κινητό και αναμένοντας από τους άλλους να σε προσέξουν, να σε σεβαστούν, να μη σου κάνουν ζημιά. Και τι σε νοιάζει, βρε αδελφέ, αν παρανομείς; Ξέρεις ότι τα ηλεκτρικά πατίνια απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε δρόμους με ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας που υπερβαίνει τα 50 χλμ./ώρα, αλλά αυτό δεν σε αποτρέπει. Και στην εθνική, άμα λάχει, θα πας με το πατίνι. Και στα πεζοδρόμια αλωνίζεις και μανουριάζεις με τους διαβάτες, που δεν σε πρόσεξαν ότι ερχόσουν από… πίσω τους και «σου έκλεισαν» τον δρόμο. Τέτοιος είσαι.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Λες μαλακίες φίλε. Εγώ χρησιμοποιώ το ηλεκτρικό πατίνι για να πάω στη δουλειά μου εδώ και 10 μήνες. Πριν δεν καβαλουσα ούτε ποδήλατο. Με έχει σώσει, από τους ηλίθιους οδηγούς ΙΧ που χάνουν τη ζωή τους στο τιμονι.
    Το ηλεκτρικό πατίνι δεν είναι φιλοσοφία. Είναι ανάγκη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ramstein Flag 24»: Εντυπωσιακά πλάνα από την ΝΑΤΟϊκή άσκηση στους ελληνικούς αιθέρες

Εντυπωσιάζουν οι εικόνες από την αεροπορική άσκηση του ΝΑΤΟ «Ramstein Flag 24». Περισσότερα από 130 συμμαχικά αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων ελληνικών...

More Articles Like This