Σε συζητάν δίχως γιατί… στα πρωινάδικα

Πόλεμος της Τούνη με τις εκπομπές για τα σχόλια που έγιναν όταν δεν της επετράπη να επιβιβαστεί σε πτήση

Must Read

Ξέσπασε… πόλεμος ανάμεσα στην Ιωάννα Τούνη και στους παρουσιαστές και πανελίστες των πρωινάδικων. Μαθαίνοντας τα σχόλια που έγιναν για εκείνη με αφορμή το γεγονός ότι δεν της επετράπη να επιβιβαστεί σε πτήση γνωστής αεροπορικής εταιρίας με το επιχείρημα ότι καθυστέρησε να φτάσει στο gate -ότι δηλαδή η ίδια απαίτησε προτεραιότητα εξαιτίας της φήμης της-, η Θεσσαλονικιά influencer ξέσπασε μέσω TikTok ξεστομίζοντας λόγια βαριά.




 

«Εσείς στα πάνελ που δεν μπαίνετε καν στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που λέτε ό,τι σας καπνίσει, παίρνετε θέση και έχετε και άποψη χωρίς να έχετε την παραμικρή γνώση… πληρώνεστε κιόλας γι’ αυτή την κιτρινίλα; Ή το κάνετε από τη σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω!» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα του βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της. «Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανηγυρτζίδικες εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… Όχι, δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ ούτε τίποτα. Ήμασταν στην ώρα μας έξω από το gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ είτε 1.200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χ@@στε» σχολίασε η influencer στο βίντεο που πόσταρε.




 

Προλογίζοντας το θέμα, ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε την προσβολή αναπάντητη. «Η κυρία Τούνη δυσαρεστήθηκε με την κριτική που δέχτηκε από μερίδα των τηλεοπτικών εκπομπών. Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαίωμα επειδή δεν έχουμε 1 εκατομμύριο followers. Επίσης, να πω και κάτι για όλους όσοι κοκορεύεστε και βγάζετε και λεφτά -και καλά κάνετε- από τους followers. Μπορεί να έχει ενδιαφέρον η ζωή σας και να σας ακολουθεί κόσμος, μπορεί να δίνετε δώρα και αυξάνετε την πελατεία σας στα social media, δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ κοινωνικής καταξίωσης ο αριθμός ακολούθων στα social media. Ζείτε σε μία κορυφή δική σας με ξύλινα πόδια, δεν είναι ουσιαστική κοινωνική καταξίωση οι εκατομμύρια ακόλουθοι που πιθανόν να έχετε» είπε ο «Mr Πρωινό», ο οποίος πρόσθεσε με νόημα: «Ο καθαρόαιμος influencer που δίνει δώρα, για τι ακριβώς είναι άξιος θαυμασμού; Τη γνώμη μου λέω. Μου επιτρέπει, φαντάζομαι, η κυρία Τούνη να έχω κι εγώ γνώμη στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχολιάζοντας τα λεγόμενα της Ιωάννας Τούνη από τη θέση του στο πάνελ της Φαίης Σκορδά, σημείωσε: «Αυτός ο χαρακτηρισμός διά στόματος Ιωάννας Τούνη για μένα είναι παράσημο. Δεν έχει σημασία αν 30 χρόνια κάνω τηλεόραση πρωταγωνιστικά, επειδή τώρα κάθομαι σε πάνελ, και χαίρομαι που κάθομαι σε αυτό το πάνελ, για μένα αυτός ο χαρακτηρισμός είναι εύσημο από την κυρία Τούνη. Αν ήταν από ένα σοβαρό άτομο, θα προβληματιζόμουν». Και πρόσθεσε εμφανώς εκνευρισμένος: «Το πανηγυρτζήδες, ανόητοι, βλάκες, γελοίοι, …αυτά από το στόμα αυτό… Ο Δημήτρης (Αλεξάνδρου) θα πρέπει να ντραπεί να με πάρει τηλέφωνο μετά από αυτό. Εγώ την αγάπη μου στον Δημήτρη την έχω δείξει και ξέρει πάρα πολύ καλά, έκλεισα το στόμα μου για χάρη του. (…) Αν σε αυτή την ηλικία ήρθα για να αλλάξω απόψεις για να έχω καλή σχέση με τον Δημήτρη, όταν λέει τέτοια τέρατα αυτό το τέρας… ε, δε γίνεται».




 

Σε πιο ήπιους τόνους κινήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με το θέμα της λεκτικής επίθεσης της Ιωάννας Τούνη. «Δεν ξέρω πού ειπώθηκε το συγκεκριμένο, ότι είναι πλούσια κ.λπ. Εδώ σε εμάς δεν ειπώθηκε. Αν έχουν ειπωθεί χοντράδες, την καταλαβαίνω. Καθόμαστε σε ένα πάνελ, είμαστε όλοι γελοίοι; Προφανώς δεν έχει ανάγκη από τη δημοσιότητα, απλώς ενοχλήθηκε από κάποια σχόλια. Θα μπορούσε να μην κάνει αυτό το τσουβάλιασμα, γιατί όντως οι πρωινές πανηγυρτζίδικες εκπομπές τής έχουν φερθεί πολύ ωραία και την έχουν στηρίξει» σχολίασε η παρουσιάστρια του Alpha.




 

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This