Νικητής επέστρεψε από τις ΗΠΑ ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης – «Όνειρό μου να βαρέσω πέναλτι στην Τούμπα!»

Must Read

Πιο δυνατός από ποτέ επέστρεψε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο δημοφιλής ανήλικος φίλαθλος του ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, δηλώνοντας πανέτοιμος να περπατήσει.

Ο μικρός Γιάννης βρισκόταν με τους γονείς του στις ΗΠΑ, όπου για έναν περίπου μήνα νοσηλεύτηκε στο «Saint Louis Children’s Hospital» στο Μιζούρι, όπου, μεταξύ άλλων, υποβλήθηκε σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.

Σήμερα το μεσημέρι επέστρεψε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, όπου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» τον υποδέχτηκαν και τον έσφιξαν στην αγκαλιά τους συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, ανάμεσά τους και ο αδερφός του, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του που ξαναβρέθηκαν μετά από τόσον καιρό.




Η εν λόγω επέμβαση κατέστη δυνατή χάρη στην υποστήριξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη, που συνέβαλαν καθοριστικά ώστε ο νεαρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ να ταξιδέψει στις ΗΠΑ για την επιτυχή χειρουργική επέμβαση. Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε, ολοκλήρωσε και τον πρώτο κύκλο των απαραίτητων φυσιοθεραπειών.

Ο μικρός Γιάννης, γεμάτος αισιοδοξία για το μέλλον, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως το μεγάλο του όνειρο είναι να βαρέσει ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας, μπροστά στη Θύρα 4 των φανατικών.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This