«Καρφί» Ανδρουλάκη σε Δούκα: «Δε γίνεται να θέλεις debate και να κανονίζεις Δημοτικό Συμβούλιο την ίδια μέρα»

Must Read

Στα σχόλια του συνυποψηφίου του Χάρη Δούκα, με τον οποίο θα αναμετρηθεί στον β΄γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, καθώς ο δήμαρχος Αθηναίων τον κατηγόρησε ότι δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί το μεταξύ τους debate.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου αναφέρθηκε αρχικά στην πορεία του κόμματος το διάστημα που είναι πρόεδρος: «Υπήρξε σχέδιο που έβγαλε το ΠΑΣΟΚ από τον δικομματισμό του 2021. Δεν έχει πίεση για το πού θα πάει. Ανακάμπτει και είναι αυτόνομος πόλος στο πολιτικό σύστημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε περιδίνηση και η ΝΔ σε κάμψη».

Για τους συνυποψηφίους του σχολίασε πως «θα είναι στην ομάδα κρούσης. Θα είναι οι άνθρωποι που θα σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα. Αλλά όχι μόνο αυτοί που ήταν υποψήφιοι».

Για τα σενάρια κοινής καθόδου στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «όποιος σχεδιάζει παρασκηνιακά έχει λάθος προσέγγιση» και σημείωσε ότι «αν αγκαλιάσουμε τις αγωνίες και δώσουμε λύσεις σε προβλήματα όπως αυτά στους τομείς της Υγείας, την ακρίβεια και το στεγαστικό, η εκτίμησή μου είναι ότι στην κοινωνία θα ανασυσταθεί η δημοκρατική παράταξη».




Αναφορικά με το debate με τον Χάρη Δούκα υπογράμμισε: «Όποιος είδε το πρώτο θα καταλάβει πως δεν έχω πρόβλημα, αλλά δε γίνεται να θέλεις debate και να κανονίζεις δημοτικό συμβούλιο την ίδια μέρα και να ζητάς να γίνει το debate το Σάββατο που διεθνώς δεν έχει γίνει ποτέ».

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This