Μπακασέτας: «Ντροπή αυτά που γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τον Μπάλντοκ» – Τι είπε ο Γιοβάνοβιτς

Η συγκλονιστική ομιλία του αρχηγού στα αποδυτήρια

Must Read

O αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Τάσος Μπακασέτας, μετά την ιστορική νίκη επί της Αγγλίας άστραψε και βρόντηξε για τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τον αδόκητο χαμό του συμπαίκτη του, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπακασέτας:

«Θεωρώ πως είναι η πιο σημαντική νίκη της ζωής μου και όλοι κατέθεσαν την ψυχή τους παρά το τραγικά νέα που μάθαμε πριν το ματς. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον Τζορτζ και την οικογένειά του, πραγματικά όμως είναι ντροπή που κάποιοι συνάδελφοί σας έγραψαν αστειότητες και άφησαν υπονοούμενα για τα όσα συνέβησαν, πάνω από όλα πρέπει να είσαι άνθρωπος. 

Αυτό δε το έχουν καταλάβει κάποιοι ακόμα δε το έχουν βάλει στο μυαλό τους από τα πόσα είπαν και δε σεβάστηκαν τον Τζορτζ, την οικογένειά τους και εμάς. Τελειώνει εδώ η συζήτηση για τα όσα έγιναν στο ματς, δε μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο».

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στάθηκε στη μαύρη μέρα για τον αδόκητο χαμό του Μπάλντοκ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιοβάνοβιτς:

«Πρέπει να πω ξανά συλληπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ. Ήταν μία μαύρη μέρα και όλη η ατμόσφαιρα ήταν δύσκολα, αυτό που είναι σίγουρο πως όσο αγωνίζονται αυτά τα παιδιά στην εθνική θα είναι δίπλα μας. Όλο αυτό λειτούργησε ως έξτρα κίνητο ώστε η μνήμη του να μείνει φωτεινή στο πλάι τον παιδιών.

Είναι δύσκολο αν είχατε μπει στα αποδυτήρια, η ατμόσφαιρα ήταν υποτονική και όλοι σκέφτονταν αυτό. Μαύρη μέρα και μόνο λίγο φως για τη νίκη και κρατάμε τη μνήμη του παιδιού με τη σημερινή εμφάνιση. Το αγωνιστικό δεν αλλάζει, αλλά ήταν δύσκολο να παίξεις καλά μετά από όλα αυτά κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα, ανταποκριθήκαμε κάναμε την Αγγλία να υποφέρει το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον και δίκαια κερδίσαμε. Είναι πολύ δεμένο γκρουπ τα παιδιά και ψάχνει τη διάκρισή του και είναι βασικό για να πετύχει η ομάδα κάτι καλό, είναι μία σπουδαία νίκη μέσα στο Γουέμπλεϊ, μας βάζει όμως πίεση για τα παιχνίδια που έρχονται».

Συγκλονίζει εξάλλου η ομιλία Μπακασέτα μέσα στα αποδυτήρια πριν την έναρξη του ματς με την Αγγλία. Οι παίκτες είναι όλοι αγκαλιασμένοι και ο «Μπάκα» ως αρχηγός παίρνει τον λόγο και μιλά για την προσπάθεια που θα πρέπει να κάνουν οι Έλληνες διεθνείς για να τιμήσουν την μνήμη του Μπάλντοκ. Και το έκαναν.

Η ομιλία του αρχηγού της Εθνικής:

«Ξέρουμε τι ομάδα είμαστε και τι έχουμε καταφέρει για να φθάσουμε μέχρι εδώ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα και αυτό θα το δείξουμε από το πρώτο λεπτό. Ξέρουμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού. Πολλοί από μας ξέρουν τι σημαίνει ο Τζορτζ και τι παιδί ήταν. Ο Τζορτζ ήταν το παράδειγμα για αυτή την ομάδα και έδινε την ψυχή του. Έβαζε την ομάδα πάνω απ’ όλους και θυσίαζε ακόμη και την σωματική του ακεραιότητα και σήμερα μέσα στο παιχνίδι θα είναι το παράδειγμά μας. Ο καθένας από μας θα θυσιάσει τον εαυτό του για να τον τιμήσουμε, όπως του αξίζει. Να είμαστε όλοι έτοιμοι. Πάμε, πάμε…».

Δείτε ακόμη:

Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι Άγγλοι: «Ξεφτιλιστήκαμε μέσα στο Γουέμπλεϊ»

Λίγκα των Εθνών: Το άξιζε η Ελλάδα, το πήρε το ματς με την Αγγλία (2-1) και το αφιέρωσε στον Μπάλντοκ

Γουέμπλεϊ: Οι Έλληνες φίλαθλοι τρόλαραν για τα καλά τους Άγγλους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This