Λιβανέζοι επιτέθηκαν σε Τούρκο δημοσιογράφο όταν έμαθαν από ποια χώρα είναι! Δείτε το βίντεο

«Τούρκοι» έγιναν οι λιβανέζοι όταν αντίκρισαν τους Τούρκους

Must Read

Ένα σοκαριστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας στο οποίο Τούρκος ανταποκριτής στο Λίβανο προπηλακίζεται από το κοινό μόλις αυτό μαθαίνει την εθνικότητα του.

Το τουρκικό κράτος έχει αποκτήσει πάρα πολύ κακή φήμη στην ευρύτερη Μέση Ανατολή, τόσο μέσα της ιστορικής πορείας του και των εγκλημάτων του, όσο και μέσω της εξωτερικής πολιτικής που εφαρμόζει με αποτέλεσμα οι Λιβανέζοι να τρέφουν μεγάλη απέχθεια για τους Τούρκους.

Στο βίντεο ακούγεται ο σκηνοθέτης να δίνει οδηγίες στον δημοσιογράφο και την ομάδα του να απομακρυνθούν από το πεδίο για την δική τους ασφάλεια, καθώς το κοινό έγινε ιδιαίτερα επιθετικό μαζί τους όταν έμαθε πως πρόκειται για Τούρκους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This