Ο Τραμπ προσπερνά την Χάρις στην τελική ευθεία των εκλογών

Λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές ο Τραμπ ενισχύει την θέση του στο εκλογικό σώμα

Must Read

Ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών στις ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προηγείται του νυν αντιπροέδρου και κύριου αντιπάλου του, της υποψήφιας των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές Καμάλα Χάρις, στο επίπεδο της υποστήριξης των ψηφοφόρων κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες, ανακοίνωσε η Rasmussen Reports δίνοντας στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 2.200 Αμερικανοί ψηφοφόροι μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου στις αρχές Οκτωβρίου.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης έδειξαν ότι το 48% των ερωτηθέντων είναι έτοιμο να υποστηρίξει τον Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, ενώ το 46% τάσσεται υπέρ της Χάρις. Εν τω μεταξύ, το 3% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι θα ψήφιζε οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο. Ένα άλλο 3% ήταν αναποφάσιστοι.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Rasmussen Reports που διεξήχθη στις αρχές Σεπτεμβρίου, το 49% των ερωτηθέντων υποστήριξε τον Τραμπ, ενώ το 47% δήλωσε ότι θα ψήφιζε τον Χάρις.

Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου. Το Δημοκρατικό Κόμμα επρόκειτο να εκπροσωπηθεί από τον Τζο Μπάιντεν, αλλά μετά την αποτυχημένη εμφάνισή του στο ντιμπέιτ του Ιουνίου με τον Τραμπ, ο οποίος είναι ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, οι εκκλήσεις προς τον εν ενεργεία αρχηγό του κράτους να εγκαταλείψει τη μάχη έγιναν όλο και πιο δυνατές μεταξύ των Δημοκρατικών. Στις 21 Ιουλίου αποφάσισε να αποσυρθεί από την κούρσα και να υποστηρίξει τη Χάρις για το ανώτατο αξίωμα της πολιτείας. Η υποψηφιότητά της εγκρίθηκε επίσημα από τους αντιπροσώπους στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This