Ένοχος οδηγός λεωφορείου για ασέλγεια σε 15χρονο κορίτσι

Must Read

Ένοχος κρίθηκε από το δικαστήριο ο 51χρονος οδηγός λεωφορείου στη Λάρισα που καταγγέλθηκε από 15χρονη μαθήτρια ότι την αγκάλιασε, τη θώπευσε σε σημεία του σώματός της και επιχείρησε να τη φιλήσει όταν είχαν μείνει οι δυο τους στο όχημα.




 

Ο οδηγός, ο οποίος έπειτα από την καταγγελία της μαθήτριας συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας, το οποίο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών με αναστολή και αυστηρούς περιοριστικούς όρους για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σεξουαλική επίθεση

Η σεξουαλική επίθεση του οδηγού έγινε πρωινές ώρες έξω από το δημοτικό σχολείο του Μακρυχωρίου κι ενώ ανήλικη ήταν η μόνη επιβάτισσα, αφού οι υπόλοιποι μαθητές είχαν αποβιβαστεί. Μετά την επίθεση του οδηγού «αρπακτικού» η μικρή ενημέρωσε τη διεύθυνση του σχολείου και εν συνεχεία την παρέλαβαν οι γονείς της σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Στη συνέχεια η οικογένεια μετέβη στην Αστυνομία και δρομολογήθηκε η σύλληψη του 51χρονου.

Η 15χρονη στο δικαστήριο κατέθεσε πως τις προηγούμενες ημέρες ο οδηγός τη χαιρετούσε «κλείνοντάς της το μάτι», ενώ άλλη φορά την είχε ρωτήσει «αν είχε κάνει σεξ»! Ο οδηγός, απολογούμενος, αρνήθηκε τα πάντα, αλλά η έδρα τον έκρινε ένοχο, ενώ οι περιοριστικοί όροι είναι η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, η μη συνοδεία ανήλικων μαθητών με το λεωφορείο και η εμφάνισή του μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Ο εισαγγελέας πρότεινε για τον κατηγορούμενο να κηρυχθεί ένοχος με ποινή οκτώ μηνών χωρίς αναστολή, με πραγματική έκτιση δύο μηνών, αιτιολογώντας την πρότασή του στο ότι προσπάθησε να αναπτύξει σχέση με την κοπέλα πριν την πράξη, που δεν ήταν αυθόρμητη, αλλά και για να αποτραπεί ο κίνδυνος τέλεσης νέων πράξεων.

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This