ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά Προκαταρκτική για τα Τέμπη!

Must Read

Επιταχύνει τις εξελίξεις για τα Τέμπη ο ΣΥΡΙΖΑ. Η αξιωματική αντιπολίτευση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αποφάσισε να καταθέσει πρόταση για σύσταση Προκαταρκτικής Επιτροπής για τα Τέμπη.

Η πρόταση θα αφορά το μπάζωμα και θα περιλαμβάνεται σε αυτήν σίγουρα ο υφυπουργός Χρήστος Τριαντόπουλος που είχε σταλεί από το Μαξίμου ως συντονιστής.

Για την απόφαση να ζητηθεί Προανακριτική ενημερώθηκε ήδη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος Νίκο Παππά.

Από την πλευρά της ΝΔ θεωρείται βέβαιο ότι θα απορριφθεί το αίτημα, όπως είχε γίνει και πριν από ένα έτος για τον Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Δήλωση του Νίκου Παππά, Προέδρου Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, για την κατάθεση πρότασης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για όσους ευθύνονται για το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος των Τεμπών*

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν θα αφήσει να ξεχαστούν και να σβήσουν οι ευθύνες όσων συνήργησαν ή είχαν παραλείψεις για να συντελεστεί το έγκλημα των Τεμπών.

Ως εκ τούτου, με απόφαση του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, σας ανακοινώνουμε ότι την επόμενη Τετάρτη θα καταθέσουμε πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για όσους ευθύνονται για το μπάζωμα του χώρου του εγκλήματος.

Μπορεί να έχει περάσει κάποιος καιρός, αλλά οι μνήμες μένουν ζωντανές και η μάχη που δίνουμε, δεν είναι απλώς μια μάχη για να λάμψει η αλήθεια για το παρελθόν, είναι για να αποκαταστήσουμε τη σχέση της κοινωνίας με την πολιτεία και τη σχέση του λαού με την αλήθεια και να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Εάν ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία εννοούν όσα λένε, δεν έχουν παρά να ανοίξουν την πόρτα για τη διερεύνηση αυτής της δυσώδους και προσβλητικής για τη μνήμη των θυμάτων υπόθεσης.

Καλούμε κατ’ αρχήν τα κόμματα του προοδευτικού χώρου να συνηγορήσουν και να συνυπογράψουν αυτή την πρωτοβουλία. Έχουμε κατά καιρούς δημόσιες δηλώσεις και από άλλους χώρους ότι το θέμα της διερεύνησης των ευθυνών τους απασχολεί. Άρα, πιστεύουμε ότι εδώ βρίσκεται ένα πεδίο συνεννόησης. Προσδοκούμε.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αυτά που έπρεπε να κάνουν λίγο μετά το δυστύχημα, όταν φώναζε ο Βελοπουλος στη βουλή, τα κάνουν τώρα σχεδόν δύο χρόνια μετά, συν ότι άφησαν τον Μητσοτάκη να πάει ανενοχλητος σε εκλογές το 23. Στο διάολο να πάνε, και στις επόμενες εκλογές να μη μπουν καν στη βουλή τα σάπια κοπρόσκυλα. Τους είχα ψηφίσει κιόλας το 15. Ψόφο αλήτες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This