Comeback στη μεγάλη οθόνη για Στικούδη

Μέσα από μια πολυσυζητημένη ταινία που γυρίζεται αυτή την εποχή...

Must Read

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να την απολαμβάνουμε περισσότερο ως performer και παρουσιάστρια, ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη δεν ξεχνά ποτέ την υποκριτική, έναν χώρο που επίσης αγαπά πολύ. Ο τελευταίος της ρόλος στο σινεμά ήταν στην ταινία του Στράτου Μαρκίδη «Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό» που κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 2023.




 

Τώρα όμως ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη μέσα από μια πολυσυζητημένη ταινία που γυρίζεται αυτή την εποχή, με το πρώτο μέρος της να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον ερχόμενο Ιανουάριο. Πρόκειται για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» που προϋπήρξε ως τηλεοπτική σειρά πριν από δύο δεκαετίες, η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα βρίσκονται οι Βασιλική Ανδρίτσου, Παναγιώτα Βλαντή, Ελένη Ουζουνίδου και Μαρία Λεκάκη.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This