Ντόπινγκ: Βρούτσης και Γρηγόρης Λέων είχαν μίτινγκ με τον πρόεδρο της WADA

Στην Πορτογαλία

Must Read

Στο Οπόρτο, όπου διεξήχθη η 18η Διάσκεψη Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης, συνόδεψε ο Διοικητής του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ), ιατροδικαστής δρ. Γρηγόρης Λέων, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Ο Γ. Βρούτσης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Παγκοσμίου Οργανισμού Αντιντόπινγκ (WADA), Βίτολντ Μπάνκα, παρουσία του Διοικητή του ΕΟΚΑΝ. Ο Β. Μπάνκα συνεχάρη την Ελλάδα για τα εντυπωσιακά βήματα προόδου που προσπαθεί να κάνει, για να μπορεί να λογίζεται ως μία από τις πρωτοπόρες χώρες σε όλο τον κόσμο, με υποδειγματική λειτουργία στην εφαρμογή των υψηλότερων στάνταρ για την καταπολέμηση της παγκόσμιας μάστιγας.

Ο Διοικητής του ΕΟΚΑΝ, ιατροδικαστής Δρ. Γρηγόρης Λέων, δήλωσε:

«Με τιμή και ευθύνη συνόδεψα τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση στο Πόρτο και στη συνάντηση του με τον πρόεδρο του WADA, Βίτολντ Μπάνκα. Η εμπιστοσύνη και υποστήριξη της Ελληνικής Πολιτείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού στο έργο και την αποστολή του ΕΟΚΑΝ, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσουμε την Ελλάδα στην κορυφή του αντιντόπινγκ».

Στο πλαίσιο δε της στενής συνεργασίας τους Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ (ΕΟΚΑΝ) με τις αθλητικές ομοσπονδίες, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητή του ΕΟΚΑΝ, Γρηγόρη Λέων, με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This