Ισοβίτης και σεσημασμένος εγκληματίας ο Αλβανός που εντοπίστηκε με όπλα στην Σωκράτους

Αποφυλακίστηκε το 2016

Must Read

Ραγδαίες εξελίξεις στον εντοπισμό όπλων εντός οχήματος στην οδό Σωκράτους, στο κέντρο της Αθήνας, το απόγευμα της Παρασκευής. Σε τυχαίο έλεγχο των αστυνομικών συνελήφθη ένα ζευγάρι Αλβανών, που επέβαινε στο αυυτοκίνητο.

Πρόκειται για έναν άνδρα 39 ετών ονόματι Armiol Rrasa και μια γυναίκα 33 ετών με το όνομα Daniela Luari. Ο άνδρας έφερε ένα όπλο, τύπου Τοκάρεφ και είναι γνωστός στις αστυνομικές Αρχές για διακίνηση ναρκωτικών.

Από πηγές της ΕΛ.ΑΣ προκύπτει ότι ο οδηγός είχε καταδικαστεί σε ισόβια και αποφυλακίστηκε το 2016. Ερευνάται η εμπλοκή του σε υποθέσεις ξεκαθαρίσματος λογαριασμών με εμπρηστικές και βομβιστικές επιθέσεις σε νυχτερινά καταστήματα.

 

 

Μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο αστυνομικοί είχαν σταματήσει για έλεγχο στην οδό Σωκράτους, εντοπίστηκε ένα ύποπτο δέμα.

Το δέμα φαίνεται να περιέχει πλαστική ύλη, που αναμένεται να εξεταστεί από τους ειδικούς για να αποσαφηνιστεί η επικινδυνότητά της, και δύο πυροκροτητές. Πιθανότατα πρόκειται για TNT και ήταν κρυμμένο μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κοντά στο κιβώτιο των ταχυτήτων.

Επιτόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και κλιμάκια του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να ελέγξουν το όχημα, με τους πυροτεχνουργούς να εντοπίζουν εντός του εκρηκτικά, ενώ βρήκαν και ένα όπλο. Ως εκ τούτου, το ζευγάρι συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια για περαιτέρω ανάκριση.

Η Σωκράτους έμεινε προσωρινά κλειστή, με τις Αρχές να έχουν αποκλείσει το σημείο, καθώς ερευνήθηκε η προέλευση και ο προορισμός των ανησυχητικών αυτών ευρημάτων.

Νεότερες πληροφορίες ανέφεραν πως το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή των συλληφθέντων είναι ένα ημιαυτόματο πιστόλι σοβιετικής κατασκευής τύπου Τοκάρεφ, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες το όχημα τύπου SUV είχε αποκτηθεί από το ζευγάρι με leasing.

Περαιτέρω πληροφορίες σημειώνουν πως ο 39χρονος οδηγός του οχήματος έχει ποινικό παρελθόν, καθώς έχει φυλακιστεί στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Σε αυτά τα μουνόπ@να άνοιξε τα σύνορα ο προδότης Αντώνης Σαμαράς, το 1991. Γ@μώ και αυτόν και την Αλβανία μαζί.

  2. Κλασική φάτσα γ@μημένου Αλβανού κατσαπλιά που χόρτασε την πείνα του στην Ελλάδα. Γ@μώ όλες τις μάνες τις πουτάνες των κωλοαλβανών.

  3. Γ@μώ την πουτάν@ την Αλβανία. Γ@μώ το μουνί του πούστη Έντι Ράμα. Να λιώσουν από καρκίνο τα μουνοπ@να οι Αλβανοί.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This