Η ευχή του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου για να φτάσει ο… ΣΥΡΙΖΑ στο 3%

«Από τους υπάρχοντες υποψηφίους ο καλύτερος είναι ο Κασσελάκης και αυτό φαίνεται πως το έχει καταλάβει η βάση τους»

Must Read

Ο γνωστός στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno», τόσο για την τηλεόραση όσο και για την πολιτική.

Αρχικά δήλωσε πως δεν του λείπει η τηλεόραση, καθώς με το που ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική σεζόν έχει δεχτεί προσκλήσεις από τους πάντες.

Σχολίασε και τις δηλώσεις του Άρη Σερβετάλη λέγοντας:

«Είναι λάθος η δήλωση του Σερβετάλη, θεωρώ ιερή την δουλειά του ρεπόρτερ. Είναι το ίδιο σημαντική όσο και των ρεπόρτερ της ενημέρωσης. Αυτός ο διαχωρισμός είναι παλιακός. Θα μπορούσαμε, για να το βάλω αντίστοιχα απέναντι, και εμείς να πούμε «έβγαλες δραματική σχολή για να κάνεις τον κομπάρσο;». Υπάρχει μέτρο στο κυνήγι των δημοσιογράφων, όπως έγινε στην περίπτωση του Νταλάρα, που έδειξε τα όριά του».

Μάλιστα δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν συμπάθησα ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ. Εύχομαι να ξαναβγεί ο Κασσελάκης και να πάει το κόμμα στο 3%. Οι υπόλοιποι θα το πάνε ακόμη πιο κάτω. Από τους υπάρχοντες υποψηφίους ο καλύτερος είναι ο Κασσελάκης και αυτό φαίνεται πως το έχει καταλάβει η βάση τους».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γούστα είναι αυτά! Περί ορεξεως κολοκυθόπιτα! Τι να πει κανείς για το τσαντι της αλληνης, που λένε και στο χωριό μου!

  2. Κουκλίτσα μου, που έχεις και άποψη! Αποτυχημένε υποψηφιε βουλευτή με τη νδουλα. Τράβα λύσε τα ψυχολογικά σου πρώτα και κράτα τη γνώμη σου για τον εαυτό σου. Θα ήθελες πολύ να έχεις τη δημοφιλία και την εκτίμηση που έχει κερδίσει ο Κασσελακης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This