Σφοδρή μετωπική σύγκρουση οχημάτων στον ΒΟΑΚ με μία νεκρή και επτά τραυματίες, οι δύο σοβαρά

Must Read

Μια γιγάντια επιχείρηση έχει στηθεί τις τελευταίες ώρες στον ΒΟΑΚ, στην Κρήτη, καθώς μια σφοδρή μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε δύο οχήματα οδήγησε στο θάνατο μία γυναίκα, ενώ τραυματίστηκαν άλλα επτά άτομα.

Το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα στο ύψος των Μαλίων, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, το ένα από τα δύο οχήματα, φορτηγάκι, εξετράπη της πορείας του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με το άλλο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, από τους επτά τραυματίες, ο ένας τους ηλικίας 22 ετών, οι δύο είναι σοβαρά.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό όλων όσοι επέβαιναν στα δύο οχήματα, τους οποίους παρέλαβαν τα πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν επιτόπου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, «κλήθηκε στις 18:11 για παροχή βοήθειας λόγω μετωπικής σύγκρουσης Ι.Χ Αγροτικό Φορτηγάκι με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο., στην περιοχή του ΒΟΑΚ στο ύψος του οικισμού Μαλίων. Στο σημείο σύμφωνα έσπευσαν 3 οχήματα με 8 υπαλλήλους Π.Κ. Χερσονήσου, 3η ΈΜΑΚ. Απεγκλώβισαν από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο την οδηγό του οχήματος χωρίς τις αισθήσεις της και την συνοδηγό του επιβατικού σοβαρά τραυματίας. Στο επιβατικό ήταν μέσα η οδηγός, συνοδηγός και 2 επιβάτες αλλοδαπές λοιπών αγνώστων στοιχείων. Όλοι οι παραπάνω παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ. Στο Αγροτικό Φορτηγάκι ήταν μέσα 1 ημεδαπός και 2 ημεδαπές. Οι 2 ημεδαπές παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ».

*πηγή φωτό/βίντεο: creta24.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This