Το σπαρακτικό μήνυμα της Αnnabel Dignam, συντρόφου του Μπάλντοκ, που έχασε τη ζωή του μέσα στην πισίνα του σπιτιού του

«Ησουν ο κόσμος μου»

Must Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται από τις διωκτικές Αρχές η έρευνα για την υπόθεση θανάτου του 31χρονου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας Τζορτζ Μπάλντοκ, προκειμένου να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του μέσα στην πισίνα του σπιτιού όπου διέμενε, στην οδό Διαδόχου Παύλου, στη Γλυφάδα.

Μετά τη νεκροτομή που διεξήχθη στο άψυχο σώμα του, η οποία έδειξε ως αιτία θανάτου «πνιγμό εντός ύδατος», αλλά και κάποια «ευρήματα» στην καρδιά, οι αστυνομικές Αρχές περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία αναμένονται περίπου σε 20 ημέρες, αλλά και αυτά των εγκληματικών εργαστηρίων, στα οποία έχουν σταλεί τόσο το μπουκάλι βότκας, που βρέθηκε στο τραπεζάκι της βεράντας, και τα δύο ποτήρια, όσο και κάποια άλλα σημαντικά στοιχεία που συλλέχθηκαν από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού.

Ηδη έχουν κληθεί και έχουν παρθεί καταθέσεις από τους γείτονες του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, και από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος τον εντόπισε νεκρό στον πάτο της πισίνας, ενώ τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν και να δώσουν κατάθεση συμπαίκτες του τόσο από τον Παναθηναϊκό όσο και από την Εθνική, με τους οποίους ήταν κοντά. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espressο», κατάθεση θα δώσει όταν είναι σε θέση και η γυναίκα του Τζορτζ Μπάλντοκ, η οποία βρίσκεται στην Αγγλία μαζί με τον γιο τους.

Αλλωστε αυτή ήταν που τον αναζητούσε μαζί με το παιδί του -το οποίο είχε γενέθλια-, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί. Ενημέρωσε έτσι τον ιδιοκτήτη του σπιτιού προκειμένου να πάει ως τη Γλυφάδα και να δει τι έχει συμβεί. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τον χαμό του η μητέρα του παιδιού τους αποχαιρέτησε τον άνδρα της ζωής της με ένα σπαρακτικό μήνυμα. Η Annabel Dignam μοιράστηκε το μήνυμά της με τους followers της στο Instagram, το οποίο δημοσίευσε η «Daily Mail».

«Ο Τζορτζ, ο έρωτας της ζωής μου, η αδελφή ψυχή μου. Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ησουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου. Είσαι εδώ μαζί μου στο χαμόγελο του Brody, στα γέλια του και στην υπέροχη προσωπικότητά του. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, αλλά θα βρω τρόπο για τον Brody. Το υπόσχομαι. Σ’ αγαπώ για πάντα, G. Η Neen σου. Χ» έγραφε το μήνυμα της συντρόφου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αnnabel Dignam

Τα πρώτα γενέθλια

Την ίδια ώρα η οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή σε ανακοίνωσή της σημείωσε ότι περίμεναν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή στην Αγγλία για να γιορτάσουν μαζί τα πρώτα του γενέθλια. «Είμαστε συντετριμμένοι με τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου μας Τζορτζ. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η νεκροψία διαπίστωσε ότι πνίγηκε με τραγικό τρόπο ενώ κολυμπούσε στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Τζορτζ, ήσουν ο πιο ξεχωριστός πατέρας, αρραβωνιαστικός, γιος, αδελφός, θείος, φίλος, συμπαίκτης και άνθρωπος. Ο ενθουσιασμός και η προσωπικότητά σου έφεραν τόση αγάπη σε όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν και σε όσους σε λάτρευαν από τις κερκίδες. Θα θυμόμαστε πάντα τις ξεχωριστές αναμνήσεις που έχουμε από σένα και θα συνεχίσεις να ζεις μέσα από τον όμορφο γιο σου.

Επρεπε να πετάξεις σήμερα στην πατρίδα για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα του γενέθλια, αλλά αντί γι’ αυτό θρηνούμε την απώλειά σου. Ως οικογένεια ήταν απίστευτα συγκινητικό, αλλά εξίσου δύσκολο να διαβάσουμε τον τεράστιο αριθμό των αποχαιρετισμών που γράφτηκαν από εκείνους που γνώριζαν τον Τζορτζ και από εκείνους που επηρέασε τη ζωή τους. Ηταν αδύνατο να μην τον αγαπάς. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή τη συγκλονιστική στιγμή, καθώς αρχίζουμε να επεξεργαζόμαστε το πένθος μας» αναφέρουν στην ανακοίνωση. Η κηδεία του 31χρονου αναμένεται να γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στην Αγγλία.

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This