Τι γύρευε στη Βουλή ο… ευτυχής Γιάννος Παπαντωνίου

Must Read

«Είμαι ευτυχής που τελείωσε ο γολγοθάς». Με αυτά τα λόγια απαντούσε χθες ο Γιάννος Παπαντωνίου, όταν τον ρωτούσαν στη Βουλή για τις πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις. Ο πάλαι ποτέ «τσάρος της ελληνικής οικονομίας» έκανε… comeback στη Βουλή, μετά την καταπώς φαίνεται προκλητική οριστική ταφόπλακα στο σκάνδαλο των Εξοπλιστικών, εμφανιζόμενος αρκετά ευδιάθετος.

Η παρουσία του προκάλεσε την έκπληξη των βουλευτών, των υπαλλήλων της Βουλής αλλά και των δημοσιογράφων, ωστόσο ουδείς μπόρεσε να εξακριβώσει τον λόγο της βόλτας, αν και οι ψίθυροι αναφέρουν πως ήρθε προκειμένου να επισκεφθεί το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο ισόγειο του μεγάρου. Σε όσους πάντως τον ρωτούσαν αναφορικά με τις πολυετείς δικαστικές του περιπέτειες, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ δήλωνε… ανακουφισμένος με τις πρόσφατες εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται πως πριν από δύο εβδομάδες ο Γιάννος Παπαντωνίου κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών για την υπόθεση των φρεγατών, αφού, σύμφωνα με τους δικαστές, δεν αποδείχθηκαν τα βασικά αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και της απιστίας (είχαν παραγραφεί), με αποτέλεσμα να απαλλαγεί για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, που ήταν το αδίκημα για το οποίο κατηγορούνταν. Λέτε να μας περιμένει κάποια επανεμφάνιση του Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος, σημειωτέον, έχει σπεύσει να υμνήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This