Ευρωλίγκα: Επίθεση με σφαίρες στο σπίτι του Τζόνσον της Εφές στην Κωνσταντινούπολη

Στον 20ο όροφο

Must Read

Νύχτα τρόμου έζησε την Παρασκευή ο μπασκετμπολίστας Στάνλεϊ Τζόνσον στο σπίτι όπου διαμένει στην Κωνσταντινούπολη! Σύμφωνα με το τουρκικό «EKOL TV», ο Αμερικανός φόργουορντ της Αναντολού Εφές και πρώην ΝΒΑερ βρισκόταν στο διαμέρισμά του στον 20ό όροφο (!), μίας πολυκατοικίας, όταν 2 σφαίρες χτύπησαν το παράθυρο!

Έντρομος, ο 28χρονος άσος κάλεσε την αστυνομία, η οποία μετέβη άμεσα στο σημείο και ξεκίνησε η έρευνα για την υπόθεση και τον εντοπισμό των υπόπτων. Μάλιστα, οι Αρχές ανακάλυψαν πως μία τρίτη σφαίρα είχε χτυπήσει το διαμέρισμα που βρίσκεται έναν όροφο από κάτω από το σπίτι του. Ευτυχώς, ο αθλητής δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το σοκ που υπέστη βέβαια ήταν μεγάλο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This