Σε μηνύσεις προχώρησε η οικογένεια της 10χρονης που έπεσε θύμα συμμαθητών της – Τι λέει ο πατέρας της

Η μητέρα χθες μίλησε για συμβάν που εκτυλίχθηκε στο προαύλιο, μπροστά στα μάτια δεκάδων αμέτοχων παιδιών - Κατήγγειλε ότι το σχολείο προσπάθησε να αποκρύψει το συμβάν

Must Read

Τις τρομακτικές στιγμές που πέρασε η 10χρονη κόρη του στο σχολείο της στη Νίκαια όταν έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από συμμαθητές της περιγράφει ο πατέρας της.

Ο ίδιος υποστήριξε όσα είχε ισχυριστεί χθες και η μητέρα της μικρής, ότι οι αρμόδιοι του σχολείου προσπάθησαν να αποκρύψουν και να υποβιβάσουν το περιστατικό. 

Παράλληλα, είπε πως η οικογένεια έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

«Ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο, της έβαλαν αλοιφές για να μην φαίνονται οι μελανιές. Ήταν ατύχημα είπαν από το σχολείο και απέκρυψαν την αλήθεια. Την έβαλαν κάτω καμία δεκαριά άτομα και τη χτυπούσαν. Δεν υπήρχε κανένας δάσκαλος στο προαύλιο εκείνη την ώρα. Μάλλον έπιναν καφέ μέσα στην αίθουσα. Την αποκάλεσαν ψωνάρα, την έβαλαν κάτω και τη χτυπούσαν. Έχουμε κάνει μηνύσεις», ανέφερε στην εκπομπή του Mega «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Δείτε βίντεο:




Τι είπε η μητέρα της

Τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η 10χρονη στα χέρια αδίστακτων συμμαθητών της σε σχολείο της Νίκαιας κατήγγειλε η μητέρα της, προκαλώντας ανατριχίλα στην κοινή γνώμη, τη στιγμή που η βία ανηλίκων λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, εγείροντας προβληματισμό στις αρμόδιες Αρχές.

Το συμβάν για το οποίο μίλησε η γυναίκα εκτυλίχθηκε στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος, μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών της Ε’ δημοτικού που παρακολουθούσαν αμέτοχα τις σκηνές βίας. Η ίδια έκανε λόγο για αδιαφορία από την πλευρά των εκπαιδευτικών, τονίζοντας πως το παιδί της βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.




«Δεν με πήραν καν τηλέφωνο να μου που τι έγινε. Επειδή η κόρη μου είπε σε ένα κορίτσι “γιατί με είπατε ψώνιο;” πήγε και φώναξε τα άλλα παιδάκια. Ήταν τέσσερα παιδιά και 20 άτομα από πίσω. Οι τέσσερις χτύπησαν το παιδί μου. Το παιδί μου ζήτησε τον λόγο, ούτε τους έβρισε, ούτε είπε κάτι, και ήρθε το κορίτσι αυτό, φώναξε τα άλλα παιδιά και άρχισαν και τη χτυπούσαν κάτω. Ο ένας στο κεφάλι, το άλλο αγοράκι στη μέση και το κορίτσι στο μάτι και στο κεφάλι. Δεν είχε γίνει κάτι πιο πριν, πρώτη φορά μίλησαν, ήταν από άλλη τάξη» επισήμανε η μητέρα του κοριτσιού και συνέχισε:

«Εγώ το έμαθα από τον σύζυγο, η δασκάλα δεν με πήρε καν. Στις 11 η ώρα χτύπησαν το παιδί, στο διάλειμμα, και 13.15 ήρθε ο άνδρας μου και το πήρε. Πήγε ένα κοριτσάκι να φωνάξει τη δασκάλα, αυτή λέει “έρχομαι” και ποτέ δεν ήρθε. Εμεινε το παιδί δύο ώρες χτυπημένο στο σχολείο».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι γονείς πήγαν τη 10χρονη στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με τραύματα στο κεφάλι από την επίθεση. Οπως αναφέρει η μητέρα, εκτός από τα χτυπήματα, το παιδί είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παραμένει κλεισμένο στο σπίτι. «Ψυχολογικά δεν είναι τόσο καλά το παιδί μου. Στο μεταξύ έκανε και εμετό, κατουρήθηκε πάνω του και τώρα είναι στο σπίτι και δεν θέλει να βγει έξω» κατέληξε.




Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This