Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι ηλικιωμένων εντοπίστηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του – Τι εξετάζει η Αστυνομία

Οι δύο σοροί εντοπίστηκαν σε προχωρημένη σήψη

Must Read

Αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να μπουν σε μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ειδοποίησε τις Αρχές καθώς οι ηλικιωμένοι ένοικοι – υπήκοοι Μεγάλης Βρετανίας – δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου αστυνομικοί μπήκαν στη μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Καΐρη στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη και εντόπισαν δύο σορούς, σε προχωρημένη σήψη.

Πρόκειται για μία 72χρονη γυναίκα και τον 74χρονο σύζυγό της, οι οποίοι – σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival – διέμεναν στο νοικιασμένο σπίτι τα τελευταία εννέα χρόνια.

Στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής προκειμένου να συλλέξει στοιχεία από τη μονοκατοικία, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Μέχρι στιγμής εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Πού βρέθηκαν οι σοροί

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός της γυναίκας εντοπίστηκε στο ισόγειο, ενώ η σορός του άνδρα στο υπόγειο όπου βρισκόταν το υπνοδωμάτιο. Μάλιστα η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή και μπροστά της είχε τοποθετηθεί ένα σακ βουαγιάζ, ενώ σε λειτουργία ήταν τόσο το κλιματιστικό όσο και ο ανεμιστήρας.

Με τα έως τώρα δεδομένα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς στο ισόγειο που βρέθηκε η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε φάκελος που περιείχε χρήματα για το ενοίκιο του τρέχοντος μήνα.

Μιλώντας στο Thestival, περίοικοι ανέφεραν ότι το ζευγάρι είχε αρκετά συχνά καυγάδες.

Πηγή φωτογραφιών: Thestival.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This