Προηγείται ο Τραμπ στην κούρσα με την Κάμαλα – Καλύτερος στην διαχείριση πολέμων

Η νυν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ υπολείπεται έως 15% λόγω Ουκρανίας και Ισραήλ

Must Read

Δημοσκόπηση σε 7 κρίσιμες Πολιτείες διεξήγαγε η Wall Street Journal για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου. Ο Ντόναλντ Τραμπ προηγείται της Κάμαλα Χάρις, καθώς ο πρώην πρόεδρος θεωρείται καταλληλότερος στην διαχείριση πολέμων. Η νυν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ υπολείπεται έως 15% λόγω Ουκρανίας και Ισραήλ.

Τραμπ και Χάρις έχουν μικρή διαφορά στις 7 κρίσιμες αμερικανικές Πολιτείες, οι οποίες θα κρίνουν εν πολλοίς ποιος θα κατακτήσει τον Λευκό Οίκο. Η δημοσκόπηση της WSJ έγινε με την συμμετοχή 600 εγεγραμμένων ψηφοφόρων σε κάθε Πολιτεία το διάστημα 28 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου και έχει περιθώριο στατιστικού λάθους 4 ποσοστιαίων μονάδων ανά περιοχή.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών έχει οριακό προβάδισμα 2 μονάδων στην Αριζόνα, την Τζόρτζια και το Μίσιγκαν. Ο Ρεπουπλικάνος πρώην πρόεδρος προηγείται με 6 μονάδες στην Νεβάδα και με 1 στην Πενσιλβάνια. Τα ποσοστά των 2 μονομάχων είναι πολύ κοντά στην Βόρεια Καρολίνα και το Ουισκόνσιν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το εκλογικό σώμα ανησυχεί για τις εξελίξεις στην οικονομία, την μετανάστευση, τα δικαιώματα των γυναικών και τις δημοκρατικές αξίες των ΗΠΑ.

Η Χάρις ενδέχεται να κερδίσει μικρή πλειοψηφία στο Κολέγιο των Εκλεκτόρων εάν επικρατήσει στις Πολιτείες στις οποίες έχει προβάδισμα στην δημοσκόπηση της WSJ.

Ο Τραμπ προηγείται της Χάρις στις 7 κρίσιμες με 50% έναντι 39% αναφορικά με το ποιος είναι ο καταλληλότερος να διαχειριστεί τον πόλεμο της Ρωσίας – Ουκρανίας.

Έχει επίσης προβάδισμα 48% έναντι 33% της Χάρις στην καταλληλότητα διαχείρισης του πολέμου του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This