Tζορτζ Μπάλντοκ: Η πρώτη του ομάδα, MK Dons, τίμησε την μνήμη του

Θρήνος για τον αγαπημένο τους φίλο

Must Read

Βαρύ κλίμα και η σκέψη στον αγαπημένο τους φίλο. Η πρώτη ομάδα του Τζορτζ Μπάλντοκ δεν τον ξέχασε! Φόρος τιμής στην μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ από τoυς MK Dons, πριν την σέντρα της αναμέτρησης με την Πορτ Βέιλ (ομάδα που υποστηρίχει ο Ρόμπι Ουίλιαμς) για την League 2.

Ο Μπάλντοκ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του αγγλικού συλλόγου και έκανε συνολικά 125 εμφανίσεις με την συγκεκριμένη φανέλα, πριν πάρει μεταγραφή στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πριν από την σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του, ενώ και οι δύο ομάδες φορούσαν μαύρα περιβραχιόνια.

Στον πάγκο της MK Dons, υπήρχε μία εμφάνιση με το όνομα του Μπάλντοκ και τον αριθμό 2 στην πλάτη, ενώ στο πέταλο οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν φτιάξει ένα πανό με το μήνυμα: «George Baldock RIP, MK legend». Έξω από το γήπεδο, υπήρχαν βιβλία συλλυπητηρίων για τον κόσμο που ήθελε να στείλει μηνύματα στην οικογένεια του εκλιπόντα ομογενούς άσου. Οι στιγμές συγκινητικές.

Δείτε ακόμη:

Οικογένεια Τζορτζ Μπάλντοκ: «Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα και το πένθος που βιώνουμε»

Οι τελευταίες στιγμές του Τζορτζ Μπάλντοκ – Τι έδειξαν οι κάμερες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This