Πατέρας 19χρονου Γιάννη: «Έρχονται κι άλλες διώξεις, η δήμαρχος θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για κακούργημα»

«Ούτε ο ιδιοκτήτης του λούνα πάρκ ήρθε σε επαφή μαζί μας, ούτε η δήμαρχος»

Must Read

Αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης κάνει ο Γιώργος Καμπαϊλής, πατέρας του 19χρονου Γιάννη που έχασε τη ζωή του στο λούνα παρκ της φρίκης, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, όταν έσπασε ένα παιχνίδι.

Ο ίδιος κατέθεσε ένα πολυσέλιδο υπόμνημα, στο οποίο περιλαμβάνονται αναλυτικά στοιχεία που υποδεικνύουν την εμπλοκή περισσότερων ατόμων και πλέον η ανακρίτρια αναμένεται να ασκήσει περαιτέρω διώξεις. Όπως εξηγεί ο χαροκαμένος πατέρας καθημερινά προκύπτουν νέες διώξεις, ενώ μέχρι στιγμής, έχουν ασκηθεί κατηγορίες σε τρία άτομα.

Ο κ. Καμπαϊλής επιρρίπτει ευθύνες στον δήμο, τονίζοντας πως δεν έκλεισε το επικίνδυνο λούνα παρκ, με αποτέλεσμα τον θάνατο του γιου του, ενώ αποκαλύπτει πως έχουν κατατεθεί υπομνήματα για την αναβάθμιση των κατηγοριών κατά της τοπικής αυτοδιοίκησης. «Η δήμαρχος αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για κακούργημα λόγω αμέλειας και παράβασης καθήκοντος. Παράλληλα, άλλες διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα θα ασκηθούν σε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση, περιλαμβάνοντας κατηγορίες για ενδεχόμενο δόλο και συναυτουργία», επισημαίνει μιλώντας στο newsbomb.gr, κάνοντας λόγο για την πρόσθετη δίωξη που ασκήθηκε την Τετάρτη για έκθεση του άλλου γιου του σε θανάσιμο κίνδυνο.

Τέλος, εκφράζει την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι η δήμαρχος και ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ δεν έχουν επικοινωνήσει με την οικογένεια, καταδικάζοντας τη στάση τους. «Η δήμαρχος δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας, έχουμε πέσει σε περίεργη περίπτωση δημάρχου. Ούτε ο ιδιοκτήτης του λούνα πάρκ ήρθε σε επαφή μαζί μας», καταλήγει ο πατέρας του 19χρονου Γιάννη.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο λούνα παρκ: Κακουργηματική δίωξη σε ιδιοκτήτη, χειριστή και μηχανικό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This