Προειδοποίηση Γεραπετρίτη στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου!

Must Read

Το ότι ο υπουργός Εξωτερικών κ. Γιώργος Γεραπετρίτης είναι Καρπάθιος – διευκρινίζω εκ της Καρπάθου κι όχι εκ των Καρπαθίων ορέων- το γνωρίζετε. Ως εκ τούτου ήταν ο υπουργός που εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 80η επέτειο από την απελευθέρωση της Καρπάθου.

Η ομιλία του δε, αντιγράφοντας από το επίσημο δελτίο Τύπου του ΥΠΕΞ, ήταν πανηγυρική. Ενδεχομένως διότι στις εκδηλώσεις της Καρπάθου προσεκλήθη και ήταν παρούσα και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο υπουργός, γνωστός για την ευλυγισία του σβέρκου του όταν συναντά ηγέτες κρατών έδειξε ευλυγισία και στη γλώσσα του προσφωνώντας με ενθουσιασμό την κυρία Πρόεδρο: «Περιποιείτε σήμερα ιδιαίτερη τιμή στο νησί της Καρπάθου, ευρισκόμενη εδώ για να γιορτάσουμε μαζί πανδήμως τα ογδόντα χρόνια από την Επανάσταση της Καρπάθου. Είναι δε ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι βρίσκεστε στον ιερό αυτό τόπο για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της ευδόκιμης θητείας σας και σάς ευχαριστούμε θερμά για την τιμή αυτή».

Φρονώ ότι αυτό ήταν μία απλή εισαγωγή, ένας πρόλογος για ό,τι επακολούθησε. Διότι Δωδεκανήσιες πηγές μου, μού μετέφεραν εμπιστευτικά ότι αμέσως μετά τις εκδηλώσεις ο κ. Γεραπετρίτης τράβηξε κοντά του την κυρία Super Κατερίνα και την προειδοποίησε για όσα επέρχονται. Τι τής είπε; Την συμβούλευσε να παραιτηθεί το αργότερο έως τον Φεβρουάριο, οπότε και λήγει η θητεία της για να μην εξευτελιστεί περιμένοντας το θαύμα της ανανέωσης της. Δεν ξέρω εάν η Πρόεδρος έβαλε τις γάτες της να κλαίνε, είμαι όμως πλέον βεβαία ότι οι διαδικασίες για τη διαδοχή της κυρίας Προέδρου έχουν ήδη δρομολογηθεί και πιθανότητα έχουν γίνει κρούσεις και στον επόμενο…

Λίγοι γνωρίζουν φυσικά ότι ο Γεραπετρίτης είναι αυτός που επέβαλλε την Σακελλαροπούλου για ΠτΔ. Τώρα την συμβουλεύει, να φύγει από μόνη της!

Θυμίζει το σοφό ρητό για το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Χαίρεσαι δύο φορές. Όταν το αγοράζεις και όταν το πουλάς…

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This