Διάσωση μεταναστών νότια της Πύλου – Περισυνελέγησαν 81 άτομα

Μεταφέρονται στο λιμάνι της Καλαμάτας

Must Read

«Ξέφραγο αμπέλι» παραμένει η χώρα μας καθώς κάθε μέρα εισέρχονται στην Ελλάδα δεκάδες παράτυποι μετανάστες. Το φαινόμενο της παράτυπης μετανάστευσης καλά κρατεί αφού και σήμερα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης 81 προσφύγων νότια της Πύλου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα επιχείρηση διάσωσης δεκάδων αλλοδαπών που επέβαιναν σε σκάφος το οποίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου 86 ν.μ. νότια της Πύλου, σε διεθνή ύδατα.

Οι 81 επιβαίνοντες στο σκάφος περισυνελέγησαν από παραπλέον πλοίο και μεταφέρονται στο λιμάνι της Καλαμάτας όπου αναμένονται αργά σήμερα το βράδυ. Θα φιλοξενηθούν προσωρινά στο χώρο των αποθηκών του λιμανιού προκειμένου να γίνει η καταγραφή τους.

Προς ώρας δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την εθνικότητα, το φύλο αλλά και τις ηλικίες των διασωθέντων, ενώ άγνωστη παραμένει και η αφετηρία του ταξιδιού τους.

*φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Διάσωση, ή ειαβολή με τη βοήθεια των αρχών; Στην Καλαμάτα οι δουλέμποροι είναι ορατοί παντού. Πίνουν καφέ Φρατζή και Αριστομένους. Η αστυνομία δεν βλέπει τίποτα;

    • είναι. Και πού να δεις τι γίνεται στην Κρήτη, η οποία είναι αδύνατον να φυλαχθεί. Μα και δυνατόν να ήταν, το ΛΣ πληρώνεται από τούς Έλληνες φορολογούμενους, για να “διασώζει” μετανάστες. Η Ελλάδα στα χέρια τού Μητσοτάκη είναι εντελώς ξέφραγο αμπέλι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This