Θανατηφόρο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Στη ΜΕΘ παραμένουν τρεις γυναίκες τραυματίες

Δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή

Must Read

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου οι τρεις γυναίκες που τραυματίστηκαν σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 44χρονης γυναίκας από την Ουκρανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, η 41χρονη πολυτραυματίας που ήταν συνοδηγός του λευκού αυτοκινήτου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο πόδι.

Οι άλλες δύο γυναίκες, η 44χρονη και 21χρονη κόρη της, που επίσης επέβαιναν στο λευκό ΙΧ παραμένουν στη ΜΕΘ σε σταθερή κατάσταση. Η πρώτη φέρει σοβαρές κακώσεις στην κοιλιακή χώρα, ενώ η νεαρή κοπέλα έχει υποστεί διάτρηση στομάχου.

Το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίου

Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/10) όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα μία 44χρονη.

Η άτυχη γυναίκα επέβαινε σε άσπρο ΙΧ μαζί με τρεις ακόμη γυναίκες από την Ουκρανία, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, δίνοντας μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.

Στο δεύτερο όχημα επέβαινε μια τριμελής οικογένεια και συγκεκριμένα ένας 68χρονος, μια 63χρονη και η 23χρονη κόρη τους οι οποίοι επίστης τραυματίστηκαν αλλά η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν πέντε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες.

Η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου.

*πηγή φωτό: creta24.gr

Δείτε επίσης: Σφοδρή μετωπική σύγκρουση οχημάτων στον ΒΟΑΚ με μία νεκρή και επτά τραυματίες, οι δύο σοβαρά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This